Μπενφίκα, Ντινάμο Κιέβου ή Γάνδη για τον ΠΑΟΚ

Μπενφίκα, Ντινάμο Κιέβου ή Γάνδη για τον ΠΑΟΚ

Με τρομερή εμφάνιση και με τον νεαρό Τζόλη να κάνει… παπάδες, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-1 της Μπεσίκτας και εξασφάλισε την παρουσία τους σε… ευρω-ομίλους για την σεζόν 2020/21. Κι αυτό γιατί ακόμη κι αν αποκλειστεί σε έναν από τους δύο επόμενους γύρους των προκριματικών του Champions League, θα βρεθεί στους ομίλους του Europa!

Στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι Θεσσαλονικείς θα είναι στους ανίσχυρους και θα ανταμώσουν με μία εκ των Μπενφίκα, Ντινάμο Κιέβου ή Γάνδης. Σε μεταβατική περίοδο οι Πορτογάλοι, δυνατά έχουν μπει στη νέα σεζόν οι Ουκρανοί, τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς έχουν οι Βέλγοι, που φαντάζουν στην παρούσα φάση ως ο ιδανικός αντίπαλος.

Μαζί με τον ΠΑΟΚ, στους ανίσχυρους, θα βρεθούν οι νικητές των αγώνων Άλκμααρ-Βικτόρια Πλζεν και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Ραπίντ Βιέννης, με την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου να γίνεται στις 31/8 και αυτή των play offs μία ημέρα μετά.

Στον 3ο γύρο (15-16/9), οι αναμετρήσεις θα είναι ξανά μονές, ενώ στα play offs διπλές (22-23/9 & 29-30/9).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις