Ζευγαρώματα που «ματώνουν» τα δίχτυα…

Ζευγαρώματα που «ματώνουν» τα δίχτυα…

Καλημερίζω όλους τους κουβανέζους φίλους της ομάδας. Μεσοβδόμαδη αγωνιστική σε Ιαπωνία και Κίνα και μόνο αδιάφορος δεν μπορώ να μείνω. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισα.

Τόκιο – Κασίμα: Πειστική εμφάνιση για την πρωτευουσιάνα, που νίκησε με 3-0 την Σονάν. Σπουδαία πράγματα από την επίθεση της, δείχνει να βρίσκει ρυθμό η ομάδα. Η Κασίμα συνεχίζει να χάνει βαθμούς σώζοντας τον αγώνα στο 95′ κόντρα στη Γκάμπα Οσάκα, κάνοντας στο μεταξύ 23 τελικές προσπάθειες! Βελτιωμένη φάνηκε σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές αλλά τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν. Τρίτη διαδοχική συνάντηση των δύο στην οποία δεν μπορεί να τη νικήσει. Οριακή αναμέτρηση που ξεκινάει με 1-1.

  • 5/5 G/G εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις στο Τόκιο.

Σαγνκάη SIPG – Τσονγκίνγκ Λιφάν: Έχει συνηθίσει η γηπεδούχος να μένει πίσω στο σκορ και να το ανατρέπει μετά. Αυτό έκανε και με την Γκουοάν. Ήταν η πέμπτη φορά σε έξι ματς που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ χωρίς στο τέλος να ηττηθεί. Η Λιφάν από την άλλη, επιτέλους έφτασε σε νίκη με 1-0 επί της Σιτζιαζουάνγκ σε μία πολύ μοιρασμένη κόντρα. Παραδοσιακά οι μεταξύ τους μονομαχίες κρύβουν αρκετά γκολ και με αυτά θα πάω και σήμερα.

  • Με G/G έληξαν και οι 12 προηγούμενες μεταξύ τους κόντρες.

Δυάδα (απόδοσης 2.83)

13:00 Τόκιο – Κασίμα: Goal/goal (1.65)

13:00 Σανγκάη SIPG – Τσονγκίνγκ Λιφάν: Goal/goal (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις