Με τους «αιώνιους» στην επιστροφή των πρωταθλημάτων

προγνωστικά

Ο #Kouros επιστρέφει στα προγνωστικά με την αγαπημένη του Superleague και έχει επιλογές από τα δύο παιχνίδια των «αιωνίων».

Φίλες και φίλοι χαίρεται και χρόνια πολλά! Το Μουντιάλ τελείωσε, ως εκ τούτου τα πρωταθλήματα αλλά και η στήλη επιστρέφει. Όσοι με διαβάζετε ξέρετε ότι οι εθνικές ομάδες δεν αποτελούν το δυνατό μου κομμάτι στοιχηματικά, και με βάση τα αποτελέσματα στα μακροχρόνια μας στοιχήματα, μάλλον η αποχή από τις καθημερινές στήλες ήταν η σωστή επιλογή. Πάμε λοιπόν για ξεκίνημα με το δεξί στα προγνωστικά, με αγαπημένη Superleague.

Προγνωστικά: Χωρίς προβλήματα οι «ερυθρόλευκοι» στα Ιωάννινα

Το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου βρίσκει τον τοπικό ΠΑΣ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μίτσελ προβλημάτισε με την εικόνα της στο πρώτο μισό της σεζόν, την περιμένω όμως βελτιωμένη στο δεύτερο κομμάτι. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είναι φανερό ότι δεν βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια και θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έδειξε σε καλή κατάσταση κόντρα στον Ατρόμητο και θέλει να μπει με το δεξί στον δεύτερο γύρο. Λαμβάνοντας υπόψιν την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» και το επίπεδο του αντιπάλου, το διπλό με over 1,5 στο 1.73 της Novibet είναι αποδεκτό.

Περνάει από την Νεάπολη ο Παναθηναϊκός

Λίγη ώρα αργότερα, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δοκιμάζεται στην έδρα του ουραγού Ιωνικού. Συνεπής ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο, εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα της Νίκαιας με τη σειρά της «καίγεται» για βαθμούς, αλλά η αυριανή της αποστολή είναι δύσκολη.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός μας έδειξε στο πρώτο μισό της σεζόν ότι έχει την ικανότητα να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Δεν περιμένω σε καμία περίπτωση «παρέλαση» των «πράσινων», αλλά ακόμη μια επαγγελματική νίκη τύπου 0-1, 0-2. Διπλό με under 3,5 στο διπλασιασμό στη Novibet.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Combo
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.73
BET: 20 units
Combo
21:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
2 & under 3,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις