Προκλητικό το 3.00 στη Νέα Φιλαδέλφεια

προγνωστικά

Το Μουντιάλ τελείωσε, το ποδόσφαιρο όμως συνεχίζεται κανονικά κι ο #Bats επανέρχεται με τέσσερις προτάσεις.

Η επιστροφή στους συλλόγους μπορεί να… ξενερώνει πολλούς, αλλά αποτελεί ευκαιρία για μεγάλα ταμεία και προγνωστικά.

Προκλητικό το 3.00 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Λαμία

Δε θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο παιχνίδι για την επανέναρξη η ΑΕΚ. Η αδύναμη ποιοτικά Λαμία πάει στην «Αγιά Σοφιά» με νέο προπονητή που έχει αρκετά θέματα να λύσει. Προβλημάτισε στο εντός έδρας 1-1 με την Καλλιθέα για το κύπελλο, ισοφαρίζοντας στο 88’. Η 11η θέση της βαθμολογίας ίσως και να είναι κολακευτική για την ομάδα της Φθιώτιδας, που μετρά μία νίκη σε 13 αγωνιστικές. Από την άλλη για την ΑΕΚ το μοναδικό θέμα είναι η απουσία του Γκατσίνοβιτς. Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Σέρβος και θα μείνει εκτός για κάτι παραπάνω από έναν μήνα.

Όπως και να ‘χει, η ανωτερότητα της Ένωσης είναι αδιαμφισβήτητη. Πρόκειται για την ομάδα που παίζει το πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πιέζοντας ασφυκτικά τον αντίπαλο και απειλώντας κατά ριπάς. Δεν αρκείται στο 1-0, εντός έδρας ούτε στο 2-0 συνήθως. Από το πρώτο λεπτό ψάχνει το γκολ, και στο γήπεδό της αυτό της βγαίνει. Ίσως σε αυτό το παιχνίδι αργήσει λίγο να φτάσει το 100%, λόγω της επιστροφής στη δράση μετά από έναν μήνα, όμως και πάλι μπορεί σχετικά εύκολα να βρει δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 2.80 βρίσκουμε στη Novibet το να σκοράρει πάνω από ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Επιπλέον, στις συνδυαστικές επιλογές υπάρχει κι ένα σημείο που αξίζει την προσοχή μας. Η νίκη της ΑΕΚ χωρίς να δεχτεί γκολ με over 2,5 τέρματα βρίσκεται σε απόδοση 3.00. Δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι

Από την Ελλάδα στην Αγγλία και στο Carabao Cup, για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι. Ένα ματς που είχαμε συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια στην Premier League, τώρα το βλέπουμε και πάλι αλλά για το δεύτερο τη τάξει κύπελλο της χώρας. Παρότι οι «clarets» αγωνίζονται στην Championship φέτος, ίσως να έχουν περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στο αντίστοιχο ματς, σε σύγκριση με πέρσι. Η ομάδα του Κομπανί βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας ανεβεί στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας.

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ θα έχει απουσίες, καθώς σίγουρα τα δύο βασικά της στόπερ θα μείνουν εκτός λόγω συμμετοχής στον τελικό του Μουντιάλ. Δύσκολα θα δούμε και παίκτες όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Νταλότ, ο Μαγκουάιρ, ο Σο, ο Κασεμίρο, ο Φρεντ κι ο Άντονι που επέστρεψαν πριν κάποιες μέρες από το Κατάρ. Ευκαιρία για δοκιμές είναι αυτή για τον Τεν Χαγκ, σε μια διοργάνωση που δεν ενδιαφέρει κι ιδιαίτερα τους «κόκκινους διαβόλους». Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, το 2.10 που βρίσκουμε στη Novibet το goal/goal & over 2,5 αξίζει.

Στα τελευταία πέντε ματς στο «Ολντ Τράφορντ», η Μπέρνλι έχει καταφέρει να σκοράρει. Μάλιστα, στα τρία από αυτά πέτυχε δύο γκολ, παίρνοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Κι όλα αυτά για την ομάδα του Ντάις, με το αμυντικό ποδόσφαιρο και τις βαθιές μπαλιές. Η φετινή έκδοσή της είναι τελείως διαφορετική, παίζοντας επιθετικά και ανοιχτά. Ενδεικτικό ότι στην Championship έχει βάλει 46 γκολ σε 23 ματς, δηλαδή ακριβώς δύο ανά αγώνα. Προφανώς οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας δεν συγκρίνονται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως οι απουσίες των γηπεδούχων, ειδικά στην άμυνα, αλλάζουν τελείως τους όρους του παιχνιδιού. Αξίζει ένα μικρότερο ποντάρισμα στο over 1,5 των φιλοξενούμενων, με απόδοση που τετραπλασιάζει.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
17:00
ΑΕΚ - Λαμία
ΑΕΚ over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.80
BET: 16 units
Combo
17:00
ΑΕΚ - Λαμία
1 & no goal & over 2,5
3.00
BET: 14 units
Combo
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
Goal/goal & over 2,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
Μπέρνλι over 1,5
4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις