ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

H Super League επιστρέφει με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

H Super League επιστρέφει με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

H Super League επιστρέφει με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

H Super League επιστρέφει με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

Ξεκινά από εκεί που σταμάτησε η ΑΕΚ, επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! Ανάλυση και προγνωστικά.

Στροφή προς το -πολύ- καλύτερο μαρτυρά η φετινή εικόνα της ΑΕΚ. Έπαιξε καλή μπάλα μέχρι και την διακοπή, δεν συντρέχει κανείς λόγος να μην συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια. Με τα ως τώρα πεπραγμένα άλλωστε περισσότερο δείχνει πως έχει περιθώρια βελτίωσης, παρά ότι… ταβάνιασε. 

Στο μοναδικό φιλικό της μίνι προετοιμασίας κέρδισε τη Σερένγκ 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε της Κηφισιάς στη Ριζούπολη, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στους 16 του Κυπέλλου. Είναι στη δεύτερη θέση της Super League με 29 βαθμούς, στο -8 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Τσούμπερ, νοκ άουτ ο Γκατσίνοβιτς.

Δύσκολη και φέτος η αποστολή της Λαμίας στη Super League. Έκλεισε τον πρώτο γύρο με εννέα βαθμούς, μόλις δύο περισσότερους από Λεβαδειακό και Ιωνικό, τους ουραγούς της βαθμολογίας. Με ρεκόρ 1Ν-6Ι-6Η και γκολ… 6-20, η ομάδα της Φθιώδιτας θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. 

Έμεινε στο 0-0 στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, ηττήθηκε 1-3 από τον Βόλο και στην πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου με την Καλλιθέα για την φάση των 16 παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. 

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, το διάστημα της διακοπής είναι μια συνθήκη που θα παίξει τον ρόλο της, όμως η ΑΕΚ έχει σαφές προβάδισμα σε ένα ματς που η Λαμία θα κοιτάξει κυρίως να αμυνθεί. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & ΑΕΚ Over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 3.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 17:00 το ματς της OPAP Arena, στις 20:00 αυτό στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αντιμετωπίζει φέτος μια κατάσταση πολύ διαφορετική από τις τρεις προηγούμενες σεζόν. 

Έχασε πολλούς και σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, δεν κατάφερε να καλύψει επαρκώς τα κενά και μοιραία θα απλέψει για την παραμονή του. Έκλεισε τον πρώτο γύρο με τρεις σερί ήττες και με εννέα βαθμούς είναι στην 12η θέση, στο +2 από Λεβαδειακό και Ιωνικό στην ουρά. 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με πολλά προβλήματα, αλλαγές προπονητών και «βίαιες» αλλαγές στο ρόστερ. Με τον Μίτσελ στον πάγκο βρήκε σιγά σιγά σταθερές στο παιχνίδι του, βελτιώθηκε αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο να καλύψει για να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου. 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις εδώ!

Έκλεισε τον πρώτο γύρο με 25 βαθμούς και στο -12 από την κορυφή, όμως διαθέτει πολλές μονάδες πρώτης γραμμής και εφόσον βρει χημεία είναι ικανός να πετύχει ένα καλό σερί που θα του επιτρέψει να μπει στα playoffs με αξιώσεις. 

Νίκησε Χάντερσφιλντ και Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικές αναμετρήσεις, έμεινε στο 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης. Είχε θέματα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο και με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο έφτασε στο υπέρ του 4-1.

Φαβορί ο Ολυμπιακός και με καλή ψυχολογία, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένος να ψάξει βαθμούς σε όλα τα ματς και θα ρίξει το βάρος στην ανασταλτική λειτουργία. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Χάμες Ροντρίγκες & ΠΑΣ Γιάννινα Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 7.10 στη Stoiximan.

Στις 21:30 ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας. Έκκρυθμη η κατάσταση στον Ιωνικό, η συντριβή 7-0 από τον ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση εξώθησε σε παραίτηση τον Σπανό, που όμως δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση. 

Στην τελευταία θέση της κατάταξης με επτά βαθμούς -όσους και ο Λεβαδειακός- θα χρειαστεί μια υπέρβαση ο Ιωνικός για να σώσει την παρτίδα φέτος. Το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό όσο δείχνουν οι αριθμοί, αλλά τα αποτελέσματα για την ώρα δεν δικαιώνουν κανέναν. 

Ο Παναθηναϊκός είχε μια… τρελή κούρσα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το ρεκόρ με 12Ν-1Ι-0Η και γκολ 24-4 τα λέει όλα, με τη μοναδική απώλεια βαθμών να έρχεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Βαθμός που με τον τρόπο που ήρθε, μοιάζει κάτι παραπάνω από πολύτιμος. 

Iωνικός-Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις εδώ!

Στη μίνι προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους οι «πράινοι» επικράτησαν 3-1 της Χάποελ Μπερ Σεβά και 1-0 της Νέας Σαλαμίνας, ενώ έμειναν στο 2-2 με την Πάφο. 

Με το πόδι στο γκάζι μπήκαν ξανά σε επίσημες υποχρεώσεις και το 3-0 επί του Βόλου, τους εξασφαλίζει μια άνετη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Χωρίς Βέρμπιτς και Σένκεφελντ φτάνει στο ματς με τον Ιωνικό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Αστάθμητη παράμετρος πώς θα μεταφραστεί στο χορτάρι όλη αυτή η ένταση στον Ιωνικό. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Σπανού καλείται να ψάξει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια και η Νίκαια είναι πάντα μια δύσκολη έδρα. 

Ξεκάθαρα ανώτερος ο Παναθηναϊκός, έχει όμως απουσίες και το ματς ίσως είναι πιο δύσκολο από όσο φαντάζει. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 2,5 γκολ & Παναθηναϊκός Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ είναι το ματς που κλείνει την 14η αγωνιστική το απόγευμα της Πέμπτης (19:30). Θετικός ο απολογισμός της ομάδας του Αγρινίου στον πρώτο γύρο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, έκανε μια κοιλιά και έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή με σημαντικό «διπλό» στο 3-1 επί της Λαμίας. 

Στην 7η θέση με 16 βαθμούς, δεν είναι ομάδα που μπορεί να… μπλέξει με τα σενάρια υποβιβασμού αλλά φαντάζε υπερβολικό να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια άνετη σεζόν. Το -5 από τα playoffs δεν είναι απαγορευτικό, αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Έδωσε τέσσερα φιλικά στη διακοπή, νίκησε τη Φαρούλ, ηττήθηκε από ΠΑΣ Γιάννινα και Άντερλεχτ και έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα. 

Με σκαμπανεβάσματα και μπόλικα ερωτήματα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο Λουτσέσκου είχε να διαχειριστεί και μπόλικα προβλήματα τραυματισμού, που έκαναν ακόμη πιο δύσκολη την καθημερινότητα στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου». 

Βρήκε πάντως λύσεις σταδιακά, έκανε ένα σερί τριών νικών πριν τη διακοπή και ανέβηκε στην 3η θέση με 25 βαθμούς, στο -12 από την κορυφή. Άσντοντ, ΑΕ Λεμεσού και Άρης Λεμεσού οι ομάδες που κέρδισε στα φιλικά της μίνι προετοιμασίας. Επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Καλαμάτας για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, τυπική η ρεβάνς στην Τούμπα. Νοκ άουτ ο Κούρτιτς, ενοχλήσεις έχει ο Φιλίπε Σοάρες.

Ο Παναιτωλικός δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα το παλέψει, ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα αλλά θα χρειαστεί να ζοριστεί αρκετά για να φτάσει στον στόχο του. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 3,5 οφσάιντ στο ματς σε απόδοση 4.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις