Φιλοξενούμενοι έως 2.45

Προγνωστικά Super League

Προγνωστικά Super League: Στην επανέναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος επικεντρώνεται ο #Blackbird σε Γιάννενα και Λιβαδειά.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επαναφορά στην πραγματικότητα των εγχώριων πρωταθλημάτων, μετά και το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με προγνωστικά Super League θα ασχοληθούμε σήμερα.

Προγνωστικά Super League: Με συνταγή Κυπέλλου

Ξεκινάμε από το πρώτο ματς της ημέρας, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Άρη.  Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει που οι δύο ομάδες ήρθαν ξανά αντιμέτωπες, αυτή την φορά για την φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδος. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Τσιριγώτη, λίγο πριν το ημίχρονο, όμως δεν κράτησαν το προβάδισμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα στην επανάληψη η ομάδα του Παρντιού, ανέτρεψε τι εις βάρος της σκορ. Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει το Κύπελλο, αφού προέχει η παραμονή για την ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Άρης έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης και θέλει να ξεκινήσει θετικά στον δεύτερο γύρο. Έκλεισε φανταστικά τον πρώτο, βάζοντας συνολικά εννέα τέρματα κόντρα σε Λαμία και Γιάννενα. Απαραίτητη η νίκη, ώστε να μη χάσει έδαφος από τις προπορευόμενες ομάδες.

Αυτή την φορά ο Λεβαδειακός έχει ισχυρότερο κίνητρο για κάτι θετικό από την αναμέτρηση.  Τον πρώτο λόγο βέβαια τον έχει ο Άρης, τον οποίο θα στηρίξουμε συνδυαστικά με το να σημειωθούν λιγότερα από τέσσερα τέρματα, σε απόδοση 2.45 στην Novibet.

Αντεπίθεση ή στασιμότητα 

Εκτός έδρας αναμέτρηση και για τον Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες δεν είχαν αγωνιστική δράση αφού στο Κύπελλο, είχαν αποκλειστεί.  Στο πρωτάθλημα δεν είναι και στο καλύτερο μομέντουμ, τελευταία είχε ηττηθεί από τον Άρη και βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός μας έδωσε δείγματα μετά από την διακοπή, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.  Νίκησε με 4-1 τον Ατρόμητο και εξασφάλισε την πρόκριση στην οχτάδα.  Αρκετοί χαμένοι βαθμοί για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ως τώρα και όλοι περιμένουμε αν οι πρωταθλητές ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους ή αν θα συνεχίσουν στο ίδιο μέτριο τέμπο.

Με όλη την επιφύλαξη της διακοπής, που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει, θα τιμήσω την νίκη του Ολυμπιακού μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1.75. Υπερτερεί σε όλους τομείς η ομάδα του Μίτσελ και μένει να το επιβεβαιώσει και στο χορτάρι.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
15:00
Λεβαδειακός - Άρης
2 & under 3,5
2.45
Μονό
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις