Ελληνική επιστροφή με φαβορί και γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με τρία παιχνίδια από την επανέναρξη της Superleague και στηρίζοντας τρία φαβορί, έχει εμπλουτίσει τα προγνωστικά του ο #Vatsios

Το χειμωνιάτικο break με το Μουντιάλ του Κατάρ έχει τελειώσει και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται πλέον στα εγχώρια πρωταθλήματα. Στην χώρα μας το πρωτάθλημα της Super League 1  επιστρέφει, με την έναρξη του δεύτερου γύρου και την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής. Πέντε παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και τα υπόλοιπα δύο εναπομείναντα, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια της Τετάρτης, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε Γιάννενα, Τρίπολη και Αγιά Σοφιά. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Προγνωστικά: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Ας ξεκινήσουμε με το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι από την διακοπή του πρωταθλήματος και έπειτα αγωνίστηκαν μόλις μία φορά, στο φιλικό που έγινε στην έδρα τους απέναντι στον Παναιτωλικό και με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Η ομάδα του Στάικου βρίσκεται με εννέα βαθμούς στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας απολογισμό 2-3-8 και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 28 γκολ παθητικό. Θέλει να βελτιώσει την αγωνιστική και βαθμολογική της εικόνα αλλά ξέρει πως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να περιμένει και πολλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο πως μόνο βελτιωμένοι μπορούν να παρουσιαστούν από εδώ και ύστερα. Μέτριο πρώτο ημίχρονο για τους Πειραιώτες, εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο και άνετη επικράτηση με σκορ 4-1. Πολλά τα νέα πρόσωπα που παρέταξε στην βασική του ενδεκάδα ο Μίτσελ. Φορτούνης, Κασάμι και Καμαρά πήραν φανέλα βασικού και έδειξαν πως έχουν ρόλο στον Ολυμπιακό. Δεν υπολογίζει πλέον, η ομάδα του Πειραιά να χάσει έστω και έναν βαθμό, εφόσον στοχεύει στο πρωτάθλημα.

Το διπλό του Ολυμπιακού δεν αξίζει σε ποντάρισμα, θα το συνδυάσω με τα γκολ σκεπτόμενος και την πολύ κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΑΕΚ – Λαμία

Παιχνίδι με μεγάλο φαβορί είναι και αυτό στην «OPAP Arena». ΑΕΚ – Λαμία με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Αμφότερες προέρχονται από τους αγώνες του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα και με «σβηστές τις μηχανές» με 2-0 της Κηφισιάς στην Ριζούπολη ενώ η Λαμία, με νέο προπονητή τον Σάββα Παντελίδη έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με την Καλλιθέα με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Αλμέϊδα οφείλει να βελτιώσει στον δεύτερο γύρο την εκτελεστική της δεινότητα εάν θέλει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Η Λαμία από την άλλη θα τα δώσει όλα για την παραμονή της στην κατηγορία. Πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι θα δυσκολέψουν αρκετά τους γηπεδούχους αλλά έστω και δύσκολα οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν το τρίποντο που επιζητούν.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Θα κλείσω με το παιχνίδι στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και στον Βόλο, που κατ’ εμέ εάν έχει φαβορί. Και αυτό δεν είναι ο Βόλος.  Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει έναν φοβερό πρώτο γύρο. Βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, απολογισμό 7-3-3 και αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Γι’ αυτούς η διακοπή δεν πιστεύω ότι τους έκανε καλό, τους «έκοψε» την αγωνιστική φόρα και αυτό φάνηκε και στον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην Λεωφόρου όπου και ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0, κάνοντας παράλληλα και μία μέτρια έως κακή εμφάνιση. Να τους δούμε από εδώ και πέρα.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, έκλεισαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 1-0 τον Ιωνικό, αποτέλεσμα που έφερε και μια σχετική ηρεμία και εν μέσω της διακοπής για το Μουντιάλ. Έχουν 13 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, απολογισμό 2-7-4 και απολογισμό γκολ 11-14. Θέλουν το κάτι παραπάνω. Έχουν μπροστά τους έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο για να το πετύχουν.

Η έδρα πάντοτε ήταν το δυνατό χαρτί του Αστέρα, ο Βόλος φαίνεται ότι ψάχνει τα πατήματά του μετά και την διακοπή, πρώτο σημείο για εμένα ο άσος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Combo
17:00
ΑΕΚ - Λαμία
1 & under 3,5
1.91
BET: 15 units
Μονό
17:00
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος
1
2.15
BET: 8 units
Combo
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις