Ταμείο από τον τόπο σου… έως 4.10

προγνωστικά

Επιστρέφει στην καθημερινότητα ο #TheMagician έπειτα από το τέλος του Mundial με στήριγμα για ταμείο, ομάδες από την εγχώρια αγορά.

Καλημέρα σας. Επιστρέφουμε στα εθνικά πρωταθλήματα μετά την διακοπή του Mundial και την κατάκτηση από την Αργεντινή. Θα στοχεύσουμε στα φαβορί για σήμερα Τετάρτη που μπορούν εύκολα να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά μας. Πάμε να τα δούμε…

Προγνωστικά: Νίκη με οδηγό την φόρμα

Δεν έχει να επιδείξει πολλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννενα. Μόλις εννέα βαθμούς η συγκομιδή του μετά από 13 αγώνες έχοντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Προχώρησε σε τρεις μεταγραφές με πιο γνωστές του Νίνη και του Τσιντώτα. Έκλεισε τον πρώτο γύρο με τρεις σερί ήττες από ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη. Βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση και έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 28 τέρματα παθητικό. Ιδιαίτερα απογοητευτική η προϊστορία του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά όσο περνούσαν οι αγωνιστικές και σε συνδυασμό με την αλλαγή του προπονητή φάνηκε να βρίσκει τον εαυτό του. Στο τελευταίο του αγώνα, πριν έξι ημέρες για το θεσμό του Κυπέλλου, επικράτησε στο Φάληρο με 4-1 απέναντι στον Ατρόμητο μετατρέποντας την ρεβάνς σχεδόν σε τυπική διαδικασία. Ο Μπιέλ άνοιξε το σκορ, ο Μαρσέλο σκόραρε δυο φορές στο δεύτερο ημίχρονο ενώ το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ πρόσθεσε και ο Ελ Αραμπί. Έδειχνε ότι χρειάζονταν την διακοπή, η οποία μόνο καλό θα του έκανε για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια.

Υπάρχει ποιότητα στον Ολυμπιακό όπου αναμένεται να κάνει καλύτερο δεύτερο γύρο ώστε να κλείσουν την διαφορά από την κορυφή. Θα κρατήσουμε το διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.70 στο Pamestoixima.gr.

Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο στάδιο των Ζωσιμάδων για το πρωτάθλημα, ο Ελ Αραμπί χρήστηκε σκόραρε απέναντι στους Γιαννιώτες. Διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και θα κρατήσουμε ως επιλογή Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή Γιουσέφ Ελ Αραμπί με απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Ακλόνητο φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Ο Ιωνικός από την τέταρτη αγωνιστική βρίσκεται σταθερά κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας. Έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς με μοναδική νίκη το διπλό στην Κρήτη επί του Ο.Φ.Η. σε όλο τον πρώτο γύρο. Λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων έδωσε φιλικό αγώνα απέναντι στον Ο.Φ.Η. όπου και υπέστη βαριά ήττα με 7-0! Ο κόουτς Σπανός δήλωσε ντροπιασμένος από την εικόνα της ομάδας και υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Στον πρώτο γύρο απέναντι στους πέντε μεγάλους τους πρωταθλήματος έχει ισάριθμες ήττες με 3-13 τέρματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας από την μια μέρα στην άλλη, θα χρειαστεί χρόνος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος αήττητος, με μόλις μια ισοπαλία και με διαφορά οχτώ βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ και δώδεκα από τον τρίτο Ολυμπιακό. O στόπερ Σένκεφελντ ανανέωσε για άλλα δυο χρόνια αλλά αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με πρόβλημα στην γάμπα. Απών από τον αγώνα με τον Ιωνικό θα είναι και ο Βέρμπιτς λόγω θλάσης. Υπάρχει και ο μακροχρόνια πλέον απών (με οχτώ γκολ) Κανταλαπιέδρα αλλά ο Σπόραρ με επτά τέρματα μπορεί να οδηγήσει τους κυπελλούχους σε νίκη. Έχουν δείξει μέταλλο φέτος οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θα αγωνιστούν απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα με σκοπό να κλειδώσουν το παιχνίδι γρήγορα και να αποφύγουν τους όποιους μπελάδες.

Άμυνα από γρανίτη ο Παναθηναικός με τέσσερα γκολ παθητικό έναντι των 24 που έχει ήδη δεχτεί ο Ιωνικός. Κάλλιστα μπορεί να φύγει με το διπλό το <<τριφύλλι>> γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.88 στο Pamestoixima.gr.

Πρώτη απειλή για τα αντίπαλα δίχτυα ο επιθετικός του Παναθηναικού, Σπόραρ. Έκλεισε πολύ καλά τον πρώτο γύρο και σίγουρα μπορεί να βρει δίχτυα απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων. Με μεγαλύτερη απόδοση επιλέγουμε Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή Σπόραρ Αντράζ με απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 3.20
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.70
21:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
2 & over 1,5
1.88
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 4.10
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
Γκολ Ελ Αραμπί
1.95
21:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
Γκολ Σπόραρ
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις