Έχει διάθεση στο 1.88 ο Προμηθέας

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο #Jimandrez εστιάζει στην αναμέτρηση του Προμηθέα στην Πάτρα, αλλά και στα γκολ στην Τουρκία.

Καλησπέρα σε όλους. Η σεζόν στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται κανονικά με παιχνίδια για το Κύπελλο, ενώ στο μπάσκετ η αγωνία κορυφώνεται για όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς σήμερα ταξιδεύουμε από την Πάτρα έως τα βάθη της Τουρκίας για την Κασίμπασα. Δύο σημεία, μπόλικη μελέτη και σωστό διάβασμα και πάμε για ταμεία.

Προγνωστικά: Μεσημέρι με γκολ στην Τουρκία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση για το Κύπελλο Τουρκίας ανάμεσα σε Κασίμπασα και Ουμρανιγιεσπόρ. Ομάδες πρώτης κατηγορίας αμφότερες, επιθυμούν περισσότερο μία άνετη παραμονή παρά κάποια διάκριση στο Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα ρόστερ γεμάτο, το οποίο βέβαια έχει τουρκική βάση. Είναι ομάδα που επιτίθεται, που δεν παίζει άμυνα και δίνει σχετικά ελεύθερο τόνο στα παιχνίδια της.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν φέτος στην πρώτη κατηγορία και πασχίζουν να παραμείνουν εκεί. Όσα πάνε και όσα έρθουν, καμία αμυντική συνοχή αλλά παρουσιάζουν επιθετικά ορισμένα θετικά δείγματα. Εξάλλου διαθέτουν καλή μεσοεπιθετική γραμμή, με την δύναμη τους να περιορίζεται στην έδρα τους.

Αμφότερες θεωρούν αγγαρεία το Κύπελλο αλλά αναμένεται να παραταχθούν ανοιχτά στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύουμε πως θα βρουν τέρμα και οι δύο, το αμφίτερμα στο 1.70 θα μπει στα προγνωστικά μας.

Μπορεί το 2/2 ο Προμηθέας

Προχωράμε με μπασκετάκι το απόγευμα και τον αγώνα του Προμηθέα με την Χαποέλ Τελ-Αβίβ στην Πάτρα. Η ελληνική ομάδα έκανε ένα τρομερό διπλό στο Παρίσι κόντρα στην ομώνυμου ομάδα και επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες. Η αλλαγή προπονητή και η προσαρμογή στο σχήμα του Χριστόπουλου δείχνει να γίνεται ολοένα και καλύτερη ενώ ορισμένα βαρόμετρα του ρόστερ όπως οι Κάουαν, Κουμπόλκα και ο Κόντιτ βοηθούν παρά την απουσία του Σίμσον. Το ματς κόντρα στους Ισραηλινούς έχει χαρακτήρα ενός μίνι τελικού αφού πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να χτυπήσει.

Από την άλλη η Χάποελ έχει ένα αξιόλογο σύνολο ωστόσο εκτός έδρας δεν μας έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα. Μπορεί να διέλυσε την Σλασκ όμως δεν έχει σταθερή απόδοση μακριά από το Τελ-Αβίβ και δέχεται πολλά καλάθια.

Στηρίζουμε τον Προμηθέα, πιστεύοντας πως δεν θα αφήσει να πάει χαμένο το διπλό στο Παρίσι. Ο άσος πληρώνει καλά στο 1.88.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
12:00
Κασίμπασα - Ουμρανιγιεσπόρ
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
Μονό
20:30
Προμηθέας Πατρών - Χαποέλ Τελ-Αβίβ
1
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις