Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Στα τελευταία 14 ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ, η Άρσεναλ μετρά δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Εντός έδρας, η Άρσεναλ έχει επτά σερί νίκες και δώδεκα νίκες στα τελευταία 13 ματς με τη Γουέστ Χαμ.
  • Στην «Boxing Day», η Άρσεναλ είναι αήττητη στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς. Η Γουέστ Χαμ στα τελευταία εννιά έχει απολογισμό 2-3-4.

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρτέτα σταμάτησε μόλις δύο φορές στα 14 ματς που έπαιξε μέχρι στιγμής, κι έτσι βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Έπαιξε πέντε φιλικά στο διάστημα της διακοπής. Δύο κεκλεισμένων των θυρών με Γουότφορντ (ήττα 4-2) και Λούτον (0-0), ένα με τη Γιουβέντους και δύο για το Dubai Super Cup. Νίκησε τη Λυών με 3-0 και τη Μίλαν με 2-1, νικώντας τες και στα πέναλτι με 2-1 και 4-3 αντίστοιχα. Αντίθετα, παρά την απόλυτη υπεροχή της ηττήθηκε με 2-0 από τη Γιουβέντους στο «Έμιρεϊτς» με δύο αυτογκόλ.

Stat attack: Έχει κερδίσει εννιά από τα δέκα εντός έδρας ματς της σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 6/6 στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Έχασε τον υπερπολύτιμο Ζεσούς στο Μουντιάλ, κι ο Βραζιλιάνος αναγκάστηκε να μπει σε χειρουργείο και να λείψει για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες. Ζιντσένκο και Νέλσον σίγουρα θεωρούνται εκτός, ενώ δύσκολα υπολογίζονται και οι Σμιθ-Ρόου και Τομιγιάσου. Δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα αγωνιστεί ο Σαλιμπά που ήταν (έστω κι από τον πάγκο) στον τελικό του Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γουέστ Χαμ

Ρεπορτάζ: Χρειαζόταν οπωσδήποτε τη διακοπή του Μουντιάλ. Έκλεισε με τρεις σερί ήττες και πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Έδειξε καλύτερα σημάδια στα φιλικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Κέρδισε Κέμπριτζ (4-2) και Ουντινέζε (3-1) κι έμεινε στο 1-1 με τη Φούλαμ, όλα εκτός έδρας. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 20χρονου στόπερ Λουιζάο από την Σάο Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος, που κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα, θα ενσωματωθεί στο σύνολο του Μόγες από τη 1 Ιανουαρίου του 2023.

Stat attack: Εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-1-5 με γκολ 3-7 στην Premier League.

Απουσίες: Σίγουρα δε θα αγωνιστεί ο Ζουμά που προέρχεται από εγχείρηση στο γόνατο. Αμφίβολοι και οι δύο επιθετικοί Αντόνιο και Σκαμάκα, καθώς και οι Αγκέρντ, Κρέσγουελ και Κορνέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κέρερ, Ντόουσον, Ογκμπονά, Έμερσον – Σούτσεκ, Ράις – Φορνάλς, Πακετά, Μπενραχμά – Μπόουεν.

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά: Υπό κανονικές συνθήκες θα λέγαμε πως η Άρσεναλ θα πάρει ένα εύκολο τρίποντο και θα συνεχίσει την πορεία της στην πρώτη θέση. Όμως η επιστροφή από το Παγκόσμιο Κύπελλο κρύβει παγίδες. Οι απουσίες και στις δύο πλευρές μπορεί να μπερδέψουν τα πράγματα, όμως δεν είναι πως κάποια ομάδα έχει μεγαλύτερη τύχη από την άλλη σε αυτό το κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν το φαβορί, αλλά μένει να φανεί πώς θα διαχειριστούν την απουσία του Ζεσούς. Πάντως μια ομάδα σαν τη Γουέστ Χαμ δύσκολα μπορεί να της σταθεί εμπόδιο. Ίσως οι «κανονιέρηδες» χρειαστεί να παίξουν πιο προσεκτικά και συντηρητικά για να διαχειριστούν την απουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού. Σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των φιλοξενούμενων μακριά από το γήπεδό τους, υπάρχει αξία στο 2.25 που δίνει ο άσος & under 3,5 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
1 & under 3,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις