Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε προγνωστικά

Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά

  • «Στάδιο Σενόλ Γκιουνές» (40.782), Τραπεζούντα.
  • Διαιτητής: Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ.
  • Σε δώδεκα από τα τελευταία 13 μεταξύ τους ματς, έχουν σκοράρει αμφότερες.
  • Η Τραμπζονσπόρ έχει το «πάνω χέρι» στις τελευταίες αναμετρήσεις τους, με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα δέκα τελευταία.
  • Η Φενερμπαχτσέ έχει σκοράρει στα τελευταία οκτώ ματς στην έδρα της Τραμπζονσπόρ. Τελευταία φορά που δεν το κατάφερε αυτό ήταν στις 14/9/2014.

Τραμπζονσπόρ

Ρεπορτάζ: Μάλλον χρειαζόταν τη διακοπή για το Μουντιάλ η Τραμπζονσπόρ. Η διαφορά της από την κορυφή έχει φτάσει τους έξι βαθμούς, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση. Η προετοιμασία της περιλάμβανε δυνατά φιλικά, απέναντι σε Χαλ, Κρίσταλ Πάλας και Κασίμπασα. Σε όλα έφερε ισοπαλία, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Η επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις έγινε με το ματς κυπέλλου κόντρα στην Σαμσουνσπόρ. Η Τραμπζονσπόρ έκανε το καθήκον της και απέκλεισε εύκολα την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας με σκορ 3-0. Ο Μποζόκ στο 10’ κι ο Ουνούφαρ στο 28’ έδωσαν από νωρίς ισχυρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο τελευταίος σκόραρε και δεύτερη φορά στο 79’, κλειδώνοντας τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στη φάση των «16».

Stat attack: Είναι αήττητη στις έντεκα επίσημες εντός έδρας αναμετρήσεις της, με απολογισμό 7-4-0.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τοκόζ, Ασάν και Ντένσβιλ. Ο τραυματισμός του Γκμπαμίν στο ματς του κυπέλλου κρίνει αμφίβολη την συμμετοχή του. Από την άλλη επιστρέφει ο Γκεντικλί, μαζί με τους μακροχρόνια απόντες Μπρούνο Πέρες και Βίστσα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσακίρ – Στρύγκερ-Λάρσεν, Ούγκο, Μπάρτρα, Ελμάλι – Χόσπολατ, Χάμσικ – Τρεζεγκέ, Μπακασέτας, Μπάρντι – Γκόμεζ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φενέρμπαχτσε

Ρεπορτάζ: Σε μια αμφίρροπη λίγκα όπως είναι φέτος η τουρκική, η Φενέρμπαχτσε δείχνει μέχρι στιγμής η πιο δυνατή ομάδα και η πιο ικανή να κατακτήσει τον τίτλο. Ωστόσο, είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Γαλατασαράι, κι αυτό γιατί έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή υπέστη ήττα-σοκ με 2-1 από την Γκιρεσούνσπορ στην έδρα της, και μάλιστα με ανατροπή. Η κόκκινη του Ζοάο Πέδρο της κόστισε τους τρεις βαθμούς. Έτσι σταμάτησε κι ένα αήττητο σερί 14 αγώνων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Στη διακοπή πάντως εντυπωσίασε, κάνοντας το 4/4 στα φιλικά της και μάλιστα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Νίκησε κατά σειρά τη Βαγεκάνο (3-1), τη Βιγιαρεάλ (2-1), την Αλάνιασπορ (4-2) και την Σαλερνιτάνα (3-0), πριν επιστρέψει στα επίσημα ματς για το κύπελλο. Εκεί υποδέχτηκε την Ιστανμπούλσπορ, η οποία είναι προτελευταία στην Super Lig. Η ομάδα του Ζεσούς πέρασε εύκολα, νικώντας με 3-1. Σόου από τους Μπατσουαγί και Κινγκ, με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο γκολ και τον δεύτερο ένα γκολ και δύο ασίστ.

Stat attack: Δεν έχει βρεθεί να χάνει στο ημίχρονο σε κανένα από τα 13 ματς της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Παραμένει εδώ και καιρό χωρίς τους τραυματίες Σανγκαρέ και Λουάν Πέρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπαγιντίρ – Καντιόγλου, Αζίζ, Ζάλαϊ, Αλιόσκι – Καβετσί, Αράο, Ζάιτς, Μορ – Βαλένσια, Μπατσουαγί.

Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά: Η Φενέρμπαχτσε απέδειξε ότι δεν είναι ανίκητη στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα. Μία ήττα βέβαια δεν αλλάζει το πόσο δυνατή είναι σαν ομάδα, και στα φιλικά έδειξε ότι παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο. Λογικό να θεωρείται φαβορί, αλλά κι η Τραμπζονσπόρ είναι αήττητη φέτος στο γήπεδό της. Το ότι ακόμα δε βρίσκονται στο 100% οι δύο ομάδες λογικά θα οδηγήσει σε ένα κλειστό ματς χωρίς πολλά ρίσκα. Πιο έτοιμοι φαίνονται οι φιλοξενούμενοι, έχουν ωστόσο τις μονάδες οι γηπεδούχοι για να κάνουν την ζημιά. Τα βρίσκουμε στη μέση με την ισοπαλία να μην προκαλεί ιδιαίτερο πρόβλημα σε κανέναν. Στο 3.45 βρίσκουμε το Χ στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
18:00
Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε
Χ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις