Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προγνωστικά

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Χωρητικότητα: 19.443
  • Διαιτητές: Ιερεθουέλο, Ντιφαλά, Βίλιους
  • Προϊστορία: Το «αιώνιο» ελληνικό ντέρμπι έχει διεξαχθεί εικοσιμία φορές στην Ευρωλίγκα. Δεκατέσσερις νίκες για τον Ολυμπιακό, επτά για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς της χρονιάς για τον ίδιο, έως τώρα. Στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων οι «πράσινοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον Ολυμπιακό θέλοντας πάση θυσία την νίκη, που θα τον ξαναβάλει σε τροχιά playoff στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ράντονιτς προέρχεται από ένα εύκολο νικηφόρο πέρασμα από τη Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα με σκορ 65-96, παίζοντας όμορφο μπάσκετ.

Stat attackΤρεις σερί ήττες -και οι τρεις εκτός έδρας- στην Ευρωλίγκα μετράει ο Παναθηναϊκός από Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Εφές.

Απουσίες: Όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς, πλην του Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Ο Ολυμπιακός, όντας το φαβορί για την νίκη στο ντέρμπι, κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στην Καρδίτσα με 75-89. Ο Γιώργος Μπαρτζωκας είδε την ομάδα του να παίζει ολοκληρωτικό μπάσκετ και να φτάνει στην επικράτηση με ιδιαίτερη ευκολία. Κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία να βρει εκ νέου ρυθμό στην Ευρώπη, με τον προπονητή να ψάχνει να βγάλει έναν ασσο από το μανίκι του μετά την απουσία του Βεζένκοφ στις θέσεις των ψηλών.

Stat attack: Δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται σε…μέτρια αγωνιστική κατάσταση και θέλει να ανακάμψει στο ντέρμπι.

Απουσίες: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά πάσα πιθανότητα, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σάσα Βεζένκοφ, με τον αστέρα του Ολυμπιακού να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να προφυλάσσεται.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά: Μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα, ο Κώστας Παπανικολάου έρχεται με ενέργεια στο ΟΑΚΑ και εμείς ποντάρουμε σε αυτόν. 13 πόντοι ενάντια στην Καρδίτσα και γενικά θετικές εμφανίσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι η αφορμή για την σημερινή μας επιλογή. Over 1,5 τρίποντα σε απόδοση 2.10 από την Novibet η σημερινή μας επιλογή για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στις δυο καλύτερες ελληνικές αποδόσεις.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Κ. Παπανικολάου over 1,5 τρίποντα
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις