Το Λιγκ Καπ Αγγλίας με Bet Builder και ενισχυμένες αποδόσεις*

Μοναδική προσφορά* Virtual Sports

Η φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας ξεκινάει, με τα φαβορί να θέλουν να αποφύγουν τις παγίδες.

Σαφώς ξεχωρίζει το ματς στο «St.James’ Park» ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Μπόρνμουθ (21:45). Οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ, έχοντας πέντε διαδοχικές νίκες στην PremierLeague. Βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να ξαναβρούν ρυθμό ενόψει της επανέναρξης.

Τα «κεράσια» ενδιαφέρονται για το Λιγκ Καπ, αφού το βλέπουν ως διέξοδο στη σεζόν. Το απέδειξαν στον προηγούμενο γύρο, όπου προκρίθηκαν με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Έβερτον (4-1). Στη λίγκα, βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης (+3), ωστόσο μέσα στις γιορτές έχει πρόγραμμα «φωτιά» και το αποψινό ματς μπορεί να της δώσει έξτρα ώθηση.

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 1:1.50 Χ:4.40 2:6.30

«Restart»στη χρονιά θέλει να κάνει μέσω της διοργάνωσης η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μίλτον Κέινς Ντονς (21.45),με ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσουν με τον τρόπο που έκλεισαν το πρώτο μισό της σεζόν. Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς στα τελευταία ματς προ διακοπής είχε απολογισμό 5-1-1, δεχόμενο γκολ μονάχα από την Μάντσεστερ Σίτι!

Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους στη Λιγκ 1 και το μυαλό είναι καρφωμένο εκεί. Πάντως, το θετικό είναι ότι συγκριτικά με την αντίπαλό τους, έχουν αγωνιστικό ρυθμό, καθώς δεν υπήρξε διακοπή στην κατηγορία ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο κατάφεραν να «φτιάξουν» την ψυχολογία τους, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη έπειτα από έναν μήνα.

ΜΚ Ντονς – Λέστερ 1:7.70 Χ:4.90 2:1.40

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, που θα διεξαχθούν επίσης στις 21:45, η Γουλβς υποδέχεται τη Τζίλιγχαμ και η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Λίνκολν.Σε αμφότερα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, ωστόσο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού των «μεγάλων» δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε εκπλήξεις.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις