Δύο μονομάχοι, ένα τρόπαιο, στο 5.50

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γράφεται ιστορία από δύο κορυφαίους παίκτες στα γήπεδα του Κατάρ, με αποδόσεις που εξιτάρουν. Προτείνει ο #Prinos.

Επιτέλους έφτασε η 18/12/2022. Miα μέρα καρφιτσωμένη στο ημερολόγιο μήνες τώρα με την προσμονή να μεγαλώνει όσο περνούν οι ώρες. Είμαστε μερικές ανάσες μακριά από το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ και τί καλύτερο να περιμένει κανείς από μια αναμέτρηση μεταξύ Mέσι και Εμπαπέ, Αργεντινής και Γαλλίας. Θέλουν και οι δύο να γράψουν ιστορία το βαρύτιμο τρόπαιο όμως θα το σηκώσει ένας. Σελίδες θα μπορούσαμε να γράψουμε για το ματς που θα καθηλώσει όλο τον πλανήτη όμως για να μην σας κουράσω θα περάσω στα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αργεντινή – Γαλλία

Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω ειδήσεις και τις προσφερόμενες αποδόσεις και διαπίστωσα ότι κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ομάδα, απόλυτα μοιρασμένα όλα. Τελικά κατέληξα ότι τέτοια ματς θέλουν έμπνευση μόνο, είναι τέτοιο το διακύβευμα που όποια ομάδα έχει μεγαλύτερη θέληση θα σηκώσει την κούπα. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό λοιπόν είναι το over 1,5 κίτρινες κάρτες και για τις δυο ομάδες σε απόδοση 2.25. Περιμένω και οι δυο ομάδες να παρουσιαστούν παθιασμένες και με δίψα για τη νίκη, οπότε τα μαρκαρίσματα θα είναι δυνατά και ίσως σκληρά κάποιες φορές.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Στην ίδια λογική θα ψάξω παίχτες να δεχθούν κίτρινη με τους Μέσι και Εμπαπέ να με ιντριγκάρουν σε αποδόσεις 5.00 και 4.50 αντίστοιχα. Είναι τόσο μεγάλη η θέληση και των δυο που εύκολα μπορούν σε μια διαμαρτυρία ή σε κάποιο διαπληκτισμό να κιτρινιστούν.

Για το τέλος άφησα δυο παίχτες της Γαλλίας που πιστεύω μπορούν να σκοράρουν και αξίζουν το ρίσκο. Ο πρώτος είναι ο Ντεμπελέ στο 7.00 και δεύτερος ο Γκριεζμάν στο 5.50.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε, με την ευχή να παρακολουθήσουμε ένα τελικό αντάξιο της ιστορίας των δυο αντιπάλων.

Κάρτες
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Να δεχθούν και οι δύο ομάδες τουλάχιστον δύο κάρτες
2.25
BET: 40 units
Κάρτες
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Mέσι να δεχθεί κίτρινη κάρτα
5.00
BET: 10 units
Κάρτες
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Εμπαπέ να δεχθεί κίτρινη κάρτα
4.50
BET: 10 units
Σκόρερ
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Γκολ Ντεμπελέ
7.00
BET: 10 units
Σκόρερ
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Γκολ Γκριεζμάν
5.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις