Η μονομαχία της χρονιάς έως 21.00

Η μονομαχία της χρονιάς έως 21.00

Με προγνωστικά Μουντιάλ αλλά και προγνωστικά NFL ασχολείται σήμερα ο #Jimandrez με τριάδα επιλογών μέχρι και 21.00.

Καλησπέρα σε όλους. Η απαιτητική εβδομάδα πέρασε και φτάσαμε στην ημέρα του μεγάλου τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία από όλες τις απόψεις. Είτε ο Λιονέλ Μέσι θα ολοκληρώσει το μύθο του κατακτώντας ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, είτε έπειτα από 60 χρόνια ομάδα θα κάνει back2back, με τον Εμπαπέ να βαδίζει επίσημα στα χνάρια του Πελέ. Εμείς έχουμε προγνωστικά Μουντιάλ από την αναμέτρηση ενώ το συνδυάζουμε παράλληλα με τον αγώνα ενός άλλου σπουδαίου αθλητή στην αμερικανική έκδοση του ποδοσφαίρου, για το NFL. Σκέψεις, προγνωστικά και προτάσεις σε ένα κείμενο με δύο σημεία.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με το άστρο της Αργεντινής

Ξεκινάμε με τον τελικό. Ο αγώνας που κρίνει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, το ματς που θα καθηλώσει όλο τον κόσμο στις οθόνες του. Από την μία η πιο αντιεμπορική έκδοση της Αργεντινής τα τελευταία χρόνια, απέναντι στη Γαλλία που γεμίζει λάμψη. Ο Μέσι και η παρέα του καλούνται να σπάσουν μία κατάρα 36 χρόνων και να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Πριν οχτώ χρόνια δεν μπόρεσαν, φέτος μπορούν να το πάρουν. Με εξαίρεση τη σοκαριστική ήττα της πρεμιέρας απέναντι στους Σαουδάραβες, η συνέχεια θα λέγαμε πως ήταν φανταστική. Μόνο νίκες, τρία γκολ κατά και γενικά ποδόσφαιρο ουσίας και έντασης. Πέρασαν την Κροατία και τώρα διεκδικούν το τρόπαιο.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Από την άλλη, η Γαλλία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πέρασε αέρα τον όμιλο, κάνοντας 3/3 στα νοκ-άουτ στην κανονική διάρκεια. Με ορμή, πάθος και σωστό ποδόσφαιρο, μπόρεσε να περάσει με άνεση και να φτάσει στον τελικό. Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε είναι η ίωση που ταλαιπωρεί ορισμένους ποδοσφαιριστές της. Οι Βαράν, Ουπαμεκανό, Κονατέ και Ραμπιό εντάχθηκαν κανονικά στην προπόνηση και δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα. Ο Ντεσάμπ θα χρησιμοποιήσει ξανά τον Γκριεζμάν σε ρόλο οχταριού, ενώ θα περιμένει πολλά από τον Εμπαπέ και τον Ζιρού.

Τα προγνωστικά Μουντιάλ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περισσεύουν. Μιλάμε για την απόλυτη κόντρα δύο διαφορετικών σχολών και φιλοσοφιών. Το ματς αναμένεται κλειστό αλλά συνήθως οι τελικοί κρίνονται στο νήμα και στα κότσια μίας ομάδας. Η διψασμένη Αργεντινή έχει το προβάδισμα, την στηρίζουμε και προσπαθούμε να συνεχίσουμε το καλό μας σερί σε τελικούς (όσοι διαβάζετε πέρυσι ξέρατε πως κάναμε 4/4 με Ευρωμπάσκετ και τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) δίνοντας κατάκτηση από την «αλμπισελέστε» στο 1.90.

Funbetάκι το γκολ του Κρίστιαν Ρομέρο στον αγώνα, μπορεί σαν άλλος Ματεράτσι να πληγώσει την γαλλική άμυνα, στο 21.00 το βρίσκουμε.

Προγνωστικά: Έχει τον τρόπο του ο GOAT

Πάμε και στο NFLικό μας σημείο. Τάμπα Μπέι Μπουκανίρς κόντρα στους ανεβασμένους Μπένγκαλς. Η Τάμπα του GOAT, ηττήθηκε με βαρύ σκορ στο Σαν Φρανσίσκο και πλέον… τρέχει. Ο ηγέτης της και 45αρης πλέον Μπρέιντι, πριν μερικά χρόνια είχε δηλώσει σε αμερικανικό δίκτυο πως θα αποσυρθεί μόνο όταν παίζει άσχημα. Την συγκεκριμένη περίοδο… παίζει έτσι και το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος η μοναδική πρόταση επαγγελματικής φύσεως που του έχει γίνει είναι από το ESPN για σχολιαστής. Οπότε ίσως τον απολαμβάνουμε για τελευταία φορά φέτος. Η ομάδα του εντός πάντως παραμένει σε καλή πορεία, ο ίδιος παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θέλει να πάρει την νίκη για λόγους εγωισμού και βαθμολογικούς.

Από την άλλη, οι Μπένγκαλς έχουν σερί νικών, παίζοντας αρκετά ορθολογικά. Παρόλα αυτά έχουμε δει πολλές φορές στη λίγκα, την φόρμα αυτών των συνόλων σε σκληρές έδρες να μην επιβεβαιώνεται απόλυτα. Εξάλλου η τελευταία τους ήττα ήταν πάλι σε δύσκολη έδρα απέναντι στο Κλίβελαντ.

Πιστεύουμε στην Τάμπα του GOAT πως μπορεί να προβληματίσει έστω και λίγο το Σινσινάτι. Πάμε με τον άσο (+5,5) στο 1.78.

Μονό
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Κατάκτηση τροπαίου: Αργεντινή
1.90
BET: 40 units
Σκόρερ
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Γκολ Ρομέρο
21.00
BET: 3 units
Μονό
23:30
Τάμπα Μπέι Μπουκανίρς - Σινσινάτι Μπένγκαλς
1 (+5,5)
1.78
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις