Combo, σκορ, κάρτα ως 7.50

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ποντάρει ο #Blakbird με επιλογές για όλα τα γούστα έως 7.50.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Το πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο Μουντιάλ του Κατάρ, φτάνει εσχάτως στο τέλος του.  Πάμε να δούμε λοιπόν τα τελευταία προγνωστικά Μουντιάλ και ας ανανεώσουμε το ραντεβού σε τελικά διοργάνωσης εθνικών ομάδων, στο Euro του 2024.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η ώρα του «κοντού» ή back to back;

Ένας τελικός με δύο ομάδες που μετράνε αμφότερες από δύο κατακτήσεις, με τους Γάλλους να έχουν στην κατοχή τους το τελευταίο Μουντιάλ. Με μια χαρισματική γενιά που περιτριγυρίζει τον Μέσι, η Αργεντινή έφτασε να διεκδικεί το τρίτο Παγκόσμιο στην ιστορία της. Στον ημιτελικό ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Κροατίας με γκολ των Μέσι και Άλβαρεζ, ο οποίος μπαίνει «σφήνα» στην διεκδίκηση για το χρυσό παπούτσι. Τελευταίο εμπόδιο η Γαλλία με μια σπουδαία ομάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η πρώτη μάχη, αυτή της κερκίδας, έχει ήδη κερδηθεί από τους Λατίνους και μένει η σειρά της ομάδας του Σκαλόνι.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μεγάλη πρόκληση για την Γαλλία αυτός ο τελικός. Σίγουρα θέλει να πετύχει το back to back, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας και φυσικά να κάνει τρία τα Παγκόσμια Κύπελλα που έχει κατακτήσει. Παρά τις απουσίες από την αρχή της διοργάνωσης, έδειξε ότι έχει βάθος φτάνοντας «σβηστά» στον τελικό. Στον ημιτελικό υπέταξε το Μαρόκο με τα τέρματα των Τέο Ερναντέζ  και Κόλο Μουανί. Προβλήματα προέκυψαν τις τελευταίες μέρες με την ίωση της καμήλας.

Απόλυτα μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων. Για αρκετές ώρες υπήρχε ίδια τιμή σε άσο, διπλό και ισοπαλία, ενώ πλέον έχουν αλλάξει ελάχιστα οι τιμές και παραμένουν επίσης ισορροπημένες.  Πρώτη μου επιλογή στον μεγάλο τελικό, είναι το over 1,5 συνδυαστικά με την κάλυψη προς τα αριστερά σε απόδοση 2.10 στη Novibet. Επιπλέον, ποντάρω στον ενθουσιασμό των τυπικά γηπεδούχων, όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα τους και πιστεύω πως θα προηγηθούν.

Θα κλείσω με την κάρτα του Άλβαρες σε απόδοση 7.50 στην Novibet και πάλι. Φυσικά είναι επιλογή fun bet, o Αργεντινός επιθετικός πιέζει πολύ ψηλά, τρέχει αρκετά χιλιόμετρα και αν το βολέψει και το ματς, λόγω κούρασης ή εκνευρισμού είναι πιθανό να δεχτεί μια κάρτα. Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί και αν σκοράρει. Όπως και να έχει αξίζει να μπουν λίγα κέρματα.

Combo
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
1Χ & over 1,5
2.10
Σκορ
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Anytime score: 1-0
2.04
Κάρτες
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Να δεχτεί κάρτα: Άλβαρες
7.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις