Μουντιάλ 2022: Κροατία – Μαρόκο σε ενισχυμένες αποδόσεις

Μουντιάλ 2022: Κροατία - Μαρόκο σε ενισχυμένες αποδόσεις

Το φινάλε στο Μουντιάλ 2022 είναι προ των πυλών με την Κροατία και το Μαρόκο να παίζουν για την 3η θέση. Ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Λίγες ώρες έμειναν πριν το πρώτο χειμερινό Μουντιάλ 2022 ρίξει την αυλαία του. Και πριν τον συναρπαστικό τελικό μεταξύ Αργεντινής και Γαλλία το πρόγραμμα έχει ένα ακόμα δυνατό ματς.

Η μαχητική Κροατία αντιμετωπίζει το εντυπωσιακό Μαρόκο για την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.Δύο ομάδες που αναμφίβολα κατέπληξαν τα πλήθη και υπόσχονται μία ακόμα συναρπαστική «μονομαχία».

Από τη μία η Κροατία παραμένει σε υψηλές θέσεις, αφού και το 2018 ήταν φιναλίστ, ενώ το Μαρόκο για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο θα βρεθεί τόσο ψηλά (σε 3η ή 4η θέση). Ο αγώνας είναι σε ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr.

Κροατία – Μαρόκο με Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα**, Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Παγκόσμιο Κύπελλο με σούπερ τελικό Αργεντινή – Γαλλία

Το μεγάλο ραντεβού στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 πλησιάζει! Αργεντινή και Γαλλία θα παλέψουν για να σηκώσουν την πολυπόθητη κούπα στο μεγάλο ματς της Κυριακής (18/12, 17:00)

Οι σούπερ αστέρες θα πατήσουν χορτάρι και όλο το ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό αναμένει με αγωνία τη στέψη του νικητή!

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ ακόμα και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις