Τελικός στο 7.00 και στο 8.00

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Κυριαρχεί στο πρόγραμμα της ημέρας το Αργεντινή - Γαλλία, το οποίο σκανάρει ο #Fidel και ποντάρει σε αποδοσάρες έως 8.00.

Τέρμα τα ψέματα, τέρμα και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απόψε θα γνωρίζουμε τη νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για την επόμενη τετραετία. Θα είναι η Αργεντινή στο τελευταίο παιχνίδι του Λιονέλ Μέσι σε Μουντιάλ ή θα είναι η Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ; Όπως και να ‘χει, οι δύο ομάδες έφτασαν επάξια μέχρι την άκρη του δρόμου. Ο μεγάλος τελικός λοιπόν στα γήπεδα του Κατάρ δεν θα μπορούσε να μείνει δίχως ψαγμένα προγνωστικά, παρότι πρόκειται για την έκτη διαδοχική στήλη μου και έχω κάψει φλάντζες.

Θα τα πάρω τα ρεπό μου από αύριο, θα σας λείψω λιγάκι! Προχωρώ, μην σας κουράζω.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Αργεντινή – Γαλλία

Εξαιρετικά μοιρασμένο παιχνίδι όπως φαίνεται και από τα σετ αποδόσεων, με πιθανό και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας και της παράτασης. Οι δύο ομάδες σκόραραν σε όλες τις αναμετρήσεις τους, πλην της ήττας της Γαλλίας από την Τυνησία με 1-0.

Για πολλούς, ειδικά Αργεντινούς, δεν νοείται να αποσυρθεί ο Μέσι χωρίς να έχει κατακτήσει το σπουδαιότερο τρόπαιο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Να μη βιώσει δηλαδή ό,τι ο Μάριο Κέμπες και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ψαγμένα προγνωστικά

Δεν θα μακρηγορήσω. Ήδη σκεφτόμαστε όλοι το παιχνίδι. Πρώτο σημείο το goal/goal του 1.96 λόγω της ποιότητας εκατέρωθεν. Από εκεί και πέρα, εκτιμώ πως η Αργεντινή, τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια, δεν θα ηττηθεί. Θα κρατήσω και το 1Χ με over 1,5 σε απόδοση 2.10 από τη Novibet.

Αυτά είναι τα βασικά σημεία μου. Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά φέτος θα στραφώ σε πληθώρα ειδικών. Να σκοράρει ο Μέσι και ο Εμπαπέ το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό, θα μονομαχήσουν άλλωστε για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Τα κρατάω, ενώ ρίχνω και μία κλεφτή ματιά στις ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet, από τις οποίες γλυκοκοιτάζω κορνεράκια και καρτούλες.

Μονό
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Goal/goal
1.96
BET: 40 units
Combo
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
1X & over 1,5
2.10
BET: 25 units
Σκόρερ
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Γκολ Μέσι
2.75
BET: 10 units
Σκόρερ
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Γκολ Εμπαπέ
3.00
BET: 10 units
Fun bet
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Γκολ Μέσι & Εμπαπέ
8.00
BET: 7 units
Ενισχυμένες αποδόσεις
17:00
Αργεντινή - Γαλλία
Over 8,5 κόρνερ & over 5,5 κάρτες
7.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις