Μα ποιος θα το ‘λεγε;

Κροατία - Ισπανία προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Κροατία και Μαρόκο θα κονταροχτυπηθούν για δεύτερη φορά στο Μουντιάλ, σε μία αναμέτρηση που θα ποντάρει ο #Fidel.

Καλημέρα, καλησπέρα, χαίρεται ή ότι θέλετε. Από ότι μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, δεν έχω όρεξη. Κι αυτό διότι ολοκληρώνεται το Μουντιάλ και θα επανέλθουμε εις την ελληνική μιζέρια της Σούπερ Λίγδας, την οποία αγαπώ, αλλά δεν παύει να αποτελεί μιζέρια βεβαίως βεβαίως. Δεν θα αφήσω όμως την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου να με πάρει από κάτω και γι’ αυτό θα παραθέσω τα ψαγμένα προγνωστικά μου για τον μικρό τελικό ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο.

Και οι δύο ομάδες έκαναν την έκπληξη στο Μουντιάλ του 2022. Προσωπικά, πίστευα πως από τον έκτο όμιλο θα περνούσαν το φαβορί, δηλαδή το Βέλγιο, αλλά και ο Καναδάς, ο οποίος παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα. Εντέλει, πέτυχα 0/2, καθώς οι Κροάτες παρουσίασαν πάθος και τα καλύτερα χαφ, ενώ το Μαρόκο εμφάνισε πιθανώς την καλύτερη άμυνα του τουρνουά, έχοντας δεχτεί, μέχρι τα ημιτελικά, μονάχα ένα… αυτογκόλ.

Ποιος θα το έλεγε πως Κροατία και Μαρόκο θα διεκδικήσουν ακόμη και μία θέση στον μεγάλο τελικό. Αμφότερες άφησαν εκτός τη Βραζιλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, ομάδες… φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού. Εντέλει, ηττήθηκαν από την Αργεντινή και τη Γαλλία αντίστοιχα και θα κονταροχτυπηθούν για την τρίτη θέση.

Εκτιμώ πως τούτη η αναμέτρηση δεν θα θυμίσει την πρώτη τους κόντρα, για τη φάση των ομίλων, παιχνίδι που έληξε με 0-0. Σήμερα θα μονομαχήσουν δίχως άγχος και με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Εξάλλου, είναι ήδη επιτυχημένη η πορεία τους, οπότε δεν έχουν κάτι να χάσουν. Δίνω ελαφρύ προβάδισμα στους Κροάτες, λόγω μεγαλύτερου βάθους και ποιότητας. Μοιραία, θα κρατήσω το 1Χ με over 1,5 στο 1.85.

Από εκεί και πέρα, last dance σε Παγκόσμια Κύπελλα για τον Λούκα Μόντριτς. Παίκτη ίνδαλμα για τους νεότερους ποδοσφαιριστές, τόσο για τις ικανότητές του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Σουτάρει από μέση απόσταση και αποτελεί τον εκτελεστή των πέναλτι. Στο 4.20 να σκοράρει απέναντι στο Μαρόκο, θα το κρατήσω.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Combo
17:00
Κροατία - Μαρόκο
1X & over 1,5
1.85
BET: 30 units
Σκόρερ
17:00
Κροατία - Μαρόκο
Γκολ Λ. Μόντριτς
4.20
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις