Κάτι χρωστάει ο αρχηγός

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 14ης αγωνιστικής και τελευταία της «διαβολοβδομάδας».

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, και τελευταία σε αυτή τη «διαβολοβδομάδα». Εξαιρετική βραδιά χθες και η αλήθεια είναι ότι μας το χρωστούσε! Πάμε στα σημερινά.

Προγνωστικά Euroleague σε τέσσερα γήπεδα

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Ράντονιτς, που η αλήθεια είναι πως αν είχε σημαδέψει κάποιο ματς στη διπλή αυτή αγωνιστική ήταν η αναμέτρηση με τη Βαλένθια. Εκεί ηττήθηκε στην παράταση και ένας από τους πιο κακούς παίκτες ήταν ο Παπαγιάννης. Μοιραία, με τις τελευταίες εμφανίσεις τo line του έχει πέσει στους 7,5 πόντους και η αλήθεια είναι πως ο αρχηγός χρειάζεται να κάνει τα απαραίτητα για να βάλει τέσσερα καλάθια. Άλλωστε απέναντί του δε θα βρει και κάποιο αντίστοιχο κορμί. Ο Φαλ της Βιλερμπάν έκανε πάρτι στην ρακέτα των Καταλανών.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Συνεχίζουμε στο Βελιγράδι, όπου η ντεφορμέ Παρτιζάν υποδέχεται την αλλοπρόσαλλη Εφές. Αν είχε κερδίσει στο τελευταίο ματς η ομάδα του Αταμάν θα σκεφτόμουν την κόντρα, όμως τώρα έχει έξτρα κίνητρο. Λογικά το σκορ θα πάει ψηλά. Η ομάδα του Ομρπάντοβιτς δεν αμύνεται καλά και κυρίως στην περιφέρεια. Ευκαιρία για τον Μίσιτς να στήσει ένα παρτάκι.

Λίγο αργότερα, η Μονακό υποδέχεται την επίσης ντεφορμέ Άλμπα με σκοπό να επανέλθει στις νίκες. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα η παρέα του Τζέιμς ήταν κακή επιθετικά και προφανώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα απέναντι σε έναν πολύ πιο σοφτ αντίπαλο. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με over σε ένα ματς που λογικά θα πάει ψηλά.

Κλείνουμε με το ματς στη Μπολόνια ανάμεσα στη Βίρτους και τη Μακάμπι. Τι να σας πω; Εμένα οι Ιταλοί δε με πείθουν. Όχι ότι οι Ισραηλινοί παίζουν τρομερό μπάσκετ, αλλά αυτός ο φαβοριτισμός στον άσο δε μου φαίνεται λογικός. Combo με κόντρα στους γηπεδούχους σε ένα παιχνίδι που θα μιλήσουν οι άμυνες. Στα ειδικά παικτών έχω κυκλώσει τον Σορκίν. Ο Ισραηλινός παίρνει παραπάνω χρόνο λόγω της απουσίας του Πόιθρες. Ωστόσο απέναντί του θα βρει μία από τις πιο αθλητικές front line της Euroleague. Value το under στους πόντους του σε επίπεδα διπλασιασμού.

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι
2.10
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Παρτιζάν - Εφές
Μίσιτς over 16,5 πόντοι
2.10
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σορκίν under 8,5 πόντοι
1.95
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 (+10,5) & under 174,5 πόντοι
1.60
22:00
Μονακό - Άλμπα Βερολίνου
1 (-3,5) & over 150,5 πόντοι
1.62
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις