Σέρρες – Θεσσαλονίκη τι σημειώνουμε;

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τελειώνει το τριήμερο του Κυπέλλου, δύο αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής. Δεν θα έλειπαν τα σημεία του #Fidel.

«Αν με ρωτάτε προσωπικά, το κύπελλο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, το κύπελλο την αποπροσανατολίζει. Ειδικά για μια ομάδα όπως είμαστε εμείς που αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα στον αριθμό παικτών» ανέφερε ο Παύλος Δερμιτζάκης (προπονητής Πανσερραϊκού) στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Δηλώσεις που με βοηθούν στα ψαγμένα προγνωστικά μου. Χαιρετώ το κοινό του koubanezos.gr, έχοντας αλλάξει, ως βλέπετε, τον πρόλογό μου.

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου

Όπως καταλάβατε θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου. Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη είναι ενδεικτικές για την αντιμετώπιση του αγώνα από την ομάδα των Σερρών και με βοηθούν αν μη τι άλλο να στηρίξω και τα σημερινά σημεία μου. Ο λόγος; Γνώριζα από πριν πως τα «Λιοντάρια» νοιάζονται μονάχα για την επιστροφή τους στη Super League 1 και καθόλου για το Κύπελλο. Ε, επιβεβαιώθηκα από τον προπονητή τους.

Τη Δευτέρα ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια για τους Σερραίους. Καθοριστικό παιχνίδι, στην προσπάθειά τους να μην ξεφύγει η Λάρισα και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Το μυαλό είναι ήδη σε εκείνη την αναμέτρηση.

Ψαγμένα προγνωστικά

Πρέπει να καταλήξω και στα ψαγμένα προγνωστικά, ανέλυσα τα όσα ανέλυσα. Λάθος η απόδοση για το διπλό με ασιατικό χάντικαπ (+1.5) στο 1.88, θα το τιμήσω. Θα κρατήσω και το Χ2 σε απόδοση 2.95, με βάση πάντοτε τα όσα ανέφερα.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Ασιατικό
14:00
Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου
2 (+1.5 ΑΗ)
1.88
BET: 40 units
Μονό
14:00
Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου
Χ2
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις