Ανοιχτή πόρτα για Μπουσκέτς και Ράμος

Ανοιχτή πόρτα για Μπουσκέτς και Ράμος

Ο νέος προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, ξεκαθάρισε στην παρουσίασή του πως θέλει να δημιουργήσει ξανά το πνεύμα που είχε η ομάδα το 2010

Ο άλλοτε προπονητής των μικρών ομάδων της φούρια ρόχα (έχει κατακτήσει το Euro στις ηλικίες Κ19 και Κ21) είναι εκείνος που θα βρίσκεται στο τιμόνι της τουλάχιστον μέχρι το 2024 και κατά την παρουσίασή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έκανε σαφές ότι η πόρτα της εθνικής είναι ανοιχτή για όλους.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θέλω να δημιουργήσω ξανά το πνεύμα που υπήρχε το 2010 και το αίσθημα της ενότητας. Δεν μου χρειάζονται 48 εκατομμύρια προπονητές αλλά 48 εκατομμύρια παίκτες. Ήμουν παίκτης 15 χρόνια, 13 στην κορυφαία κατηγορία κερδίζοντας τίτλους.

Εδώ και 10 χρόνια συνεργάζομαι με την ισπανική ομοσπονδία και έχω πάρει μέρος σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εάν υπάρχει κάποιος στην Ισπανία που γνωρίζει το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας, αυτός είμαι εγώ», δήλωσε αρχικά, για να στείλει κατόπιν ξεκάθαρο μήνυμα στις «παλιές καραβάνες», Ράμος και Μπουσκέτς:

«Εάν ο Σέρχιο Ράμος είναι σε καλή κατάσταση θα κληθεί. Όλοι οι παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση θα δέχονται κλήσεις. Είμαι χαρούμενος που ο Μπουσκέτς θέλει να συνεχίσει και προφανώς τον υπολογίζω.

Είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας, όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και στο παρόν και στο μέλλον. Έχω τη δυνατότητα να επιλέξω οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, χωρίς όριο ηλικίας, συνεπώς δεν κλείνω την πόρτα σε κάποιον.

Μου αρέσουν τα νέα ταλέντα αλλά και οι βετεράνοι που μας έχουν δώσει πάρα πολλά και θα συνεχίζουν να μας προσφέρουν».

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις