Τελικός Μουντιάλ μετάδοση: Πού και πότε θα τον παρακολουθήσετε

Τελικός Μουντιάλ μετάδοση

Τελικός Μουντιάλ μετάδοση: Πού και πότε θα δείτε τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που περιμένει όλος ο πλανήτης.

Όλος ο κόσμος περιμένει τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αργεντινή και Γαλλία θα μονομαχήσουν για το πολυπόθητο τρόπαιο την Κυριακή, αλλά όχι σε μια συνηθισμένη ώρα. Τελικός Μουντιάλ μετάδοση

Τελικός Μουντιάλ μετάδοση: Πού και πότε θα τον παρακολουθήσετε

Ο μεγάλος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, όμως σε διαφορετική ώρα από εκείνη των ημιτελικών. Το πιο σημαντικό παιχνίδι του Μουντιάλ θα διεξαχθεί το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Όσο για την τηλεοπτική στέγη, αυτή δεν αλλάζει. Ο ANT1 και ο ANT1+ θα μεταδώσουν το παιχνίδι, όπως και όλα τα ματς μέχρι τώρα.

Η παρέα του Μέσι θα αντιμετωπίσει αυτήν του Εμπαπέ. Οι δυο πιο σταθερές ομάδες της διοργάνωσης έφτασαν μέχρι το τέρμα και φιλοδοξούν να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Ο Μέσι θέλει να βάλει στη συλλογή του και αυτόν τον τίτλο με την «αλμπισελέστε», ενώ η Γαλλία θα έδινε τα πάντα για μία back to back κατάκτηση.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Αμφότερες προκρίθηκαν με σχετική άνεση από τους ημιτελικούς. Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Κροατίας και η Γαλλία κέρδισε με 2-0 το Μαρόκο, που αδιαμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός μεταξύ της Κροατίας και του Μαρόκου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο επίσης για το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00, με τους ANT1 και ο ANT1+ να το μεταδίδουν τηλεοπτικά.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις