Παιχνίδια για ρίσκο

Παιχνίδια για ρίσκο

Πολλές οι… μπόμπες στο ESL One Colonge 2020 και από εκεί θα ξεκινήσουμε σήμερα!

Στο πρώτο παιχνίδι παίζουν Ninjas in Pyjamas και NaVi. Δύο ομάδες που κατέληξα στο lower bracket και βρίσκονται αντιμέτωπες για το ποια από τις δύο θα συνεχίσει. Οι NiP, η αλήθεια είναι, ότι έκαναν την υπέρβαση και πέρασαν από τους BiG σε ένα τρομερό derby ως νικητές. Δείχνουν ότι το θέλουν πολύ. Οι Navi είχαν αρκετά κακή εικόνα για την πρώην νούμερο ένα ομάδα στα rankings. Πιστεύω λοιπόν στο over και ότι θα δούμε δυνατό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στο τελευταίο χάρτη. Για τους τολμηρούς, κόντρα στο φαβορί η επιλογή.

Στη συνέχεια το δεύτερο ζευγάρι Fnatic vs Heroic. Πολύ κακή εμφάνιση οι Fnatic και σε κακή φόρμα σε αντίθεση με τους Heroic που οι ίδιοι έστειλαν τους Fnatic στο lower bracket με νίκη 2-0. Και γιατί να μην το ξανακάνουν; Παρόλα αυτά, οι Fnatic είναι μια ομάδα που έχει και ιστορία και ιστορικούς παίκτες με πολύ εμπειρία και αν πραγματικά θέλουν να κερδίσουν μπορούν να το κάνουν. Το over και σε αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή επιλογή.

Δυάδα (απόδοσης 3.34)

16:00 NiP vs NaVi: over 2,5 χάρτες (1.83)

19:30 Fnatic vs Heroic: over 2,5 χάρτες (1.83)

Ρίσκο

16:00 NiP vs Navi: 2-1 ακριβές σκορ (4.00)

Ρίσκο

19:30 Fnatic vs Heroic: 2-1 ακριβές σκορ (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις