Με Ρέιντζερς από ημίχρονο στο 2.00

Προγνωστικά

Προγνωστικά Πέμπτης: Σιγά σιγά ξεκινάνε πρωταθλήματα στην Ευρώπη και ο #Farantos αναλύει το Ρέϊντζερς – Χιμπέρνιαν και μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους. Μπορεί να μην έχει τελειώσει το Μουντιάλ, αλλά η αγωνιστική δράση αρχίζει σε αρκετά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον στα σημερινά προγνωστικά ήταν το Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν για το πρωτάθλημα Σκωτίας.

 

Προγνωστικά: Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν

  • 17η αγωνιστική για την Premiership
  • Στις 3/5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal & over 2,5
  • Τελευταία φορά που νίκησε η Χιμπέρνιαν στην έδρα της Ρέιντζερς για το πρωτάθλημα ήταν στις 3/2/2018 με 2-1

 

Ρέιντζερς

Ανάλυση: Φιλική νίκη επί της Λεβερκούζεν με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρέιντζερς έβαλε δύο γκολ στο 15’ και στο 20’ με τον εξαιρετικό Τίλμαν. Στο δεύτερο ημίχρονο προχώρησαν σε αλλαγές οι δύο ομάδες, ο ρυθμός έπεσε, όμως η Ρέιντζερς βρήκε και άλλο γκολ με τον Άρφιλντ να γράφει το τελικό 3-0.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, είχε έρθει ισόπαλη με την Σεντ Μίρεν. Είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκε το γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σεντ Μίρεν, στην πρώτη ουσιαστική φάση της στον αγώνα, βρήκε το γκολ το 47’ με τον Αγιούνγκα μετά από σύγχυση στην άμυνα της Ρέιντζερς. Δεν το έβαλε κάτω η Ρέιντζερς πίεζε όλο και περισσότερο όσο κυλούσε ο χρόνος και τελικά στο 84’ κέρδισε πέναλτι, μετά από υπόδειξη του VAR. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ταβερνιέρ κάνοντας το 1-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Απουσίες: Μη διαθέσιμοι είναι οι Γκόλντσον (στόπερ), Χελάντερ (στόπερ), Σουτάρ (στόπερ), Γιλμάζ (μπακ), Τζακ (μέσος) και Λόρενς (εξτρέμ).

  • Over 2,5 στα 3/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Έχει σκοράρει 2+ γκολ στα 10/15 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Χιμπέρνιαν

Ανάλυση: Φιλική ήττα από τη Μίντλεσμπρο με 2-0. Ήρεμο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν αρκετές αλλαγές για να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίκτες, αλλά πιο κερδισμένη βγήκε η Μιντλεσμπρο, αφού με τα γκολ των Άκπομ στο 62’ και Φιντς στο 66’ πήρε τη νίκη.

Στο πρωτάθλημα, πριν την διακοπή για το Μουντιάλ, έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Κίλμαρνοκ και κάνοντας την τρίτη σερί ήττα. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με την Χιμπέρνιαν να έχει την καλύτερη ευκαιρία στην οποία βρήκε το γκολ, αλλά δεν μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτή που χαμογέλασε ήταν η Κίλμαρνοκ, όπου στο 64’ ο Ντόρσετ δεν έδιωξε γρήγορα, ο Πόλγουορθ έβαλε το πόδι του, ανατράπηκε (παρότι χρειάστηκε χρήση VAR) και ένα λεπτό αργότερα ο Άρμστρονγκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Απουσίες: Εκτός οι Μπόιλ (εξτρέμ) και Κουκάρεβιτς (επιθετικός).

  • No goal στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Under 2,5 στα 3/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Εκτίμηση: Η Ρέιντζερς μπορεί να έχει τις απουσίες της, κυρίως στην άμυνα, αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία Χιμπέρνιαν που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της τελευταία. Επομένως πάμε με τον άσο από ημίχρονο στο 2.00 τη Novibet.

Μονό
22:00
Ρέιντζερς - Χιμπέρνιαν
1 ημίχ. / 1τελ.
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις