Κύπελλο, αθηναϊκή υπόθεση

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel στηρίζεται στα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Βόλος και Κηφισιά - ΑΕΚ στη σημερινή στήλη του σε αποδόσεις έως 2.50.

Καλημέρες σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τελειώνει το Μουντιάλ, μας έμεινε ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του θεσμού κι έπειτα επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων και Κυπέλλων. Προς το παρόν, επανέρχεται το κυπελλάκι εδώ στο Γκρίχελαντ, κάτι που δεν μπορώ να αφήσω δίχως σκανάρισμα στα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Τον χορό άνοιξε χθες ο ΠΑΟΚ στην Καλαματά, σήμερα στο πρόγραμμα έχουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αθηναϊκή υπόθεση η σημερινή ημέρα στο στοιχηματικό κουπόνι.

Ζήτημα για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εκείνη προ διακοπής, ενώ υπάρχουν και οι απουσίες των Αϊτόρ, Γκάνεα. Ο Βόλος απέδειξε πόσο επικίνδυνος είναι στον πρώτο γύρο. Σαφώς δεν θα «χτυπήσει» το παιχνίδι για το διπλό, όμως το goal/goal του 2.50 από τη Novibet θα το κυνηγήσει.

Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά μου με το Κηφισιά – ΑΕΚ. Σαφής στόχος η άνοδος για την Κηφισιά φέτος, το έχουν καταλάβει και τα… χαλίκια άλλωστε. Η Ένωση υπερτερεί σε όλες τις γραμμές σε ποιότητα και εμπειρία, όπως και σε εντάσεις. Δυνατό τεστ για τους παίκτες του Αλμέιδα, καθώς σε μία εβδομάδα επανέρχεται και η Super League. Ευκαιρία να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να πετύχουν τέρματα. Διπλό με ασιατικό χάντικαπ στο -1.5 εδώ σε απόδοση 1.88 από τη Novibet.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:30
Παναθηναϊκός - Βόλος
Goal/goal
2.50
BET: 15 units
Ασιατικό
21:30
Κηφισιά - ΑΕΚ
2 (-1,5 ΑΗ)
1.88
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις