ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γαλλία - Μαρόκο με Εμπαμπέ στο 5.10!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γαλλία - Μαρόκο με Εμπαμπέ στο 5.10!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γαλλία – Μαρόκο με Εμπαμπέ στο 5.10!

Γαλλία - Μαρόκο με Εμπαμπέ στο 5.10!

Δίψα για το repeat στη Γαλλία, δικαίωμα στο όνειρο για το Μαρόκο! Ανάλυση και προγνωστικά για τον 2ο ημιτελικό.

Στο Al Bayt Stadium της Αλ Κορ φιλοξενείται το βράδυ της Τετάρτης (21:00) ο δεύτερος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ανάμεσα σε Γαλλία και Μαρόκο. Εν πολλοίς αναμενόμενη η πορεία των ‘τρικολόρ’ στο τουρνουά. Καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κέρδισαν πριν τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Ρωσίας και για την ώρα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. 

Παρά το γεγονός πως έφτασαν στο Κατάρ με σοβαρές απώλειες, όπως αυτές των Καντέ, Πογκμπά, Ενκουνκού και Μπενζεμά. Απέκλεισαν την Πολωνία στους 16 με χαρακτηριστική ευκολία, πριν αντιμετωπίσουν την Αγγλία στα προημιτελικά. Προηγήθηκαν στο 17′ με τον Τσουαμενί, πριν ο Κέιν ισοφαρίσει το ντέρμπι της Μάγχης με εκτέλεση πέναλτι στο 54′. Ο Ζιρού έδωσε ξανά προβάδισμα στη Γαλλία στο 78′, ο Κέιν αστόχησε σε πέναλτι στο 84′ και η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Κ. Εμπαπέ στο 5.10 από 4.05 στη Stoiximan!

Τρελαίνει κόσμο το Μαρόκο στο φετινό Μουντιάλ. Και παραμένει αήττητο στα πέντε ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Στη φάση των ομίλων ήρθε ισόπαλο με την Κροατία και νίκησε Βέλγιο, Κανάδα για να φτάσει στα νοκ άουτ. Στους 16 άφησε εκτός την Ισπανία στην διαδικασία των πέναλτι και στα προημιτελικά απέκλεισε την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Εν Νεσιρί! 

Πραγματικά σπουδαία ομάδα, ο Ρεγκραγκί έχει κάνει καταπληκτική δουλειά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Απόλυτα πειθαρχημένο το Μαρόκο στο πλάνο του προπονητή, με συγκέντρωση και αυταπάρνηση, είναι χαρακτηριστικό πως έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στο τουρνουά! Πρεσάρει σωστά, ελέγχει τους χώρους, διατηρεί τη συνοχή του και ξέρει πότε και πώς πρέπει να επιτεθεί.

Δεδομένα, η Γαλλία είναι το φαβορί. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, ταλέντο, ξεχωριστές προσωπικότητες στο χορτάρι και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Για το Μαρόκο ωστόσο πρόκειται για ευκαιρία ζωής. Και δεν θα την αφήσει έτσι εύκολα να πάει χαμένη. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και οι παίκτες του Ρεγκραγκί ζουν τις στιγμές σαν να μην υπάρχει αύριο. 

Από τα πόδια του Γκριεζμάν περνάει η μπάλα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι των ‘τρικολόρ’. Ο έμπειρος άσος της Ατλέτικο έχει διαφοροποιήσει τον ρόλο του για τις ανάγκες του συνόλου και ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Το στοίχημα 59+ πάσες ο Γκριεζμάν στο ματς σε απόδοση 2.18 στη Stoiximan. 

Ο Χακίμι είναι ένα από τα μεγάλα όπλα του Μαρόκου, κυρίως εξαιτίας της ικανότητας του να επιτίθεται κατά πλάτος από τη θέση του δεξιού μπακ, δημιουργώντας ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα με την ταχύτητα του. Πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια ο μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, βασική πηγή δημιουργίας για την ομάδα του. Το στοίχημα 1+ ασίστ ο Χακίμι στο ματς σε απόδοση 9.00 στη Stoiximan.

Η Γαλλία είναι στο προτελευταίο βήμα υπεράσπισης του τίτλου της, το Μαρόκο ψάχνει την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του μέχρι την επόμενη. Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών και σκοπιμότητας. Παρά τη διαφορά ποιότητας, η έκβαση του δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρείται βέβαιη υπέρ του φαβορί καθώς σε αυτή την περίπτωση το αουτσάιντερ είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. 

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Γαλλία Over 5,5 κόρνερ & Μαρόκο Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 7.40 στο Bet Builder της Stoiximan.  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις