Μιξ δυάδα combo στο 4.79

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο #Prinos ποντάρει σε δυάδα απόδοσης 4.79, συνδυάζοντας τόσο το Εφές - Μπασκόνια, όσο και το Γαλλία - Μαρόκο.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει ο ημιτελικός ανάμεσα σε Γαλλία και Μαρόκο που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων, ενώ στα προγνωστικά μας θα υπάρξει και η μπασκετική αναμέτρηση Εφές – Μπασκόνια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έτσι και εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστές επιλογές. Φαβορί σίγουρα υπάρχει και είναι η Γαλλία, όμως οι Μαροκινοί έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε βρεθεί απέναντι τους. Θεωρώ μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει το αν θα μπορέσει το Μαρόκο να διαχειριστεί το άγχος του μεγάλου στόχου της παρουσίας στον τελικό. Οι Γάλλοι από την μεριά τους θα μπουν υποψιασμένοι και θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ που θα κάνει το έργο τους ευκολότερο. Αναμένω σκληρό παιχνίδι ειδικά από την μεριά των Μαροκινών με πολλά φάουλ για να κόβουν τον ρυθμό των Γάλλων. Έτσι οι επιλογές μας θα είναι ένα συνδυαστικό στοίχημα με το over 0.5 ημιχρόνου για την Γαλλία και over 1.5 κίτρινες κάρτες Μαρόκο στον αγώνα. Το παραπάνω combo το συναντάμε σε απόδοση 2.62.

H επόμενη αναμέτρηση που τράβηξε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον είναι αυτή μεταξύ της Εφές και της Μπασκόνια για την Euroleague . Οι Τούρκοι δείχνουν σιγά – σιγά το καλό τους πρόσωπο και την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν σχετικά εύκολα από την έδρα της Ζάλγκιρις. Οι Ισπανοί είναι ομάδα έδρας κυρίως, που εκτός δυσκολεύεται. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι πολλών κατοχών και να οδηγηθεί σε υψηλό σκορ. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι στα εκτός έδρας ματς οι Ισπανοί κάνουν πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να δίνουν εύκολους πόντους στους αντιπάλους. Επιλέγουμε λοιπόν και εδώ ένα συνδυαστικό στοίχημα με απλή νίκη της Εφές και over 1.5 λάθη στον αγώνα για τον Μάρκους Χάουαρντ. Το εν λόγω ποντάρισμα το βρίσκουμε σε απόδοση 1.83.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Δυάδα απόδοσης 4.79
19:30
Eφες - Μπασκόνια
1 & Μ. Χάουαρντ over 1,5 λάθη
1.83
21:00
Γαλλία - Μαρόκο
Γαλλία over 0,5 ημίχ & Μαρόκο over 1,5 κίτρινες
2.62
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις