Γερμανικά τρίποντα που διπλασιάζουν

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 13ης αγωνιστικής με... γερμανικά πονταρίσματα.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Χθες ήταν Τρίτη και 13 και η γρουσουζιά εξαντλήθηκε πάνω μας. Ο Βεζένκοφ έμεινε από ημίχρονο στα τέσσερα ριμπάουντ γιατί η διαφορά ήταν μεγάλη και δεν έπαιξε ούτε αρκετά ούτε στα κόκκινα. Ο Μπουτκεβίτσιους έπαιξε 16 λιγότερα λεπτά απ’ ότι συνήθως και έμεινε στους δύο πόντους, ο Μέλι δεν μάζεψε επίσης τα ριμπάουντ που έπρεπε και τέλος πάντων… πανωλεθρία. Θα υπάρχουν και τέτοιες βραδιές. Πάμε στα σημερινά.

Προγνωστικά Euroleague στην Μπολόνια

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Βίρτους με την Άλμπα. Σε κακό φεγγάρι αμφότερες και δε θα μπλέξουμε με σημείο. Αντίθετα θα πάμε στα τρίποντα της αναμέτρησης. Η Βίρτους είναι από τις χειρότερες ομάδες σε εύστοχα, αφού είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ρόστερ με δυνατή ρακέτα. Αντίθετα η Άλμπα είναι από τις πιο εύστοχες ομάδες έξω από τα 6,75. Οι μέσοι όροι μιλούν από μόνοι τους, αφού οι Ιταλοί έχουν 7,8 και οι Γερμανοί 10,3. Για κάποιο λόγο, το να σκοράρουν περισσότερα τρίποντα οι φιλοξενούμενοι δίνεται σε απόδοση διπλασιασμού. Ε, δεν πρέπει να τιμωρηθεί αυτό το λάθος;

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Έχουμε και ειδικό παίκτη όμως από αυτό το παιχνίδι. Την προηγούμενη εβδομάδα κύκλωσα τον Λο και μας πλήρωσε. Αυτή τη φορά θα επιλέξω τον Μπλατ. Ο Ισραηλινός ήταν πρωταγωνιστής στο εκπληκτικό ξεκίνημα της Άλμπα στη σεζόν. Συνεχίζει να παίρνει χρόνο και τα ατού του είναι οι ασίστ και τα τρίποντα. Μπορεί στο τελευταίο ματς να είχε 0/5, αλλά δεν είναι αυτό το ποσοστό του. Ποντάρουμε πάνω του λοιπόν σε combo με πόντους και ασίστ.

Κλείνουμε με το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, ανάμεσα στη Μονακό και την Μπαρτσελόνα. Τραυματισμός Λόιντ από τη μια, επιστροφή Μίροτιτς από την άλλη. Το ματς μπορεί να πάει παντού και δε θα μπλέξω με σημείο. Αντίθετα, οι συνολικές ασίστ του αγώνα είναι ανεξήγητα χαμηλά και συγκεκριμένα στο 31,5. Η Μονακό μοιράζει 15 ανά παιχνίδι και η Μπαρτσελόνα 18,4. Η στατιστική δείχνει over και δε θα την αγνοήσουμε.

Ειδικό
20:00
Μονακό - Μπαρτσελόνα
Οver 31,5 ασίστ
1.85
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Άλμπα Βερολίνου
Άλμπα περισσότερα τρίποντα
2.02
BET: 40 units
Ειδικό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Άλμπα Βερολίνου
Μπλατ over 9,5 πόντοι & ασίστ
1.93
BET: 20 units
Fun bet
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Άλμπα Βερολίνου
Μπλατ over 7,5 πόντοι & over 3,5 ασίστ
5.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις