ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τι έκαναν οι « Έλληνες του Κατάρ»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τι έκαναν οι « Έλληνες του Κατάρ»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τι έκαναν οι « Έλληνες του Κατάρ»

Αμφίβολος ο Βίντα ενόψει Καναδά

Από την αποθέωση που γνώρισαν οι παίχτες των Ελληνικών ομάδων που θα αγωνίζονταν στο Κατάρ, μέχρι το τελικό απολογισμό.

Αρκετές ήταν οι ομάδες της Super League που θα είχαν εκπροσώπηση στο μεγάλο ραντεβού στο Κατάρ. Η αποθέωση που γνώρισαν οι παίχτες που θα ταξίδευαν στα γήπεδα της Ασίας ήταν πρωτόγνωρη, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε εξ αρχής ποια θα ήταν η συμμετοχή τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Αρχικά πάμε να δούμε ποιοι ήταν οι παίχτες τω Ελληνικών ομάδων που ταξίδεψαν στο Κατάρ.

-Από την ΑΕΚ οι Ντομαγκόι Βίντα (Κροατία), Ορμπελίν Πινέδα (Μεξικό), Νταμιάν Σιμάνσκι (Πολωνία), Μιλάντ Μοχαμέντι και Εχσάν Χατζισαφί (αμφότεροι Ιράν).
-Από τον Ολυμπιακό οι Ιν-Μπομ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ (αμφότεροι Νότια Κορέα), Παπέ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη) και Πιέρ Κούντε (Καμερούν).
-Από τον Άρη ο Νικολά Ενκουλού (Καμερούν).
-Από τον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Σερβία).
-Από τον Ατρόμητο ο Ουζντί Κεσχρίντα (Τυνησία) και
-Από τον Παναιτωλικό ο Ντέρεκ Κορνέλιους (Καναδάς).

Η Κροατία έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά, όπου την περιμένει η Αργεντινή (Τρίτη 13/12, 21:00). Ο Βίντα, ωστόσο, δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής λόγω τραυματισμού.

Το Ιράν κατέγραψε δυο ήττες και μία νίκη και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Χατζισαφί (αρχηγός) και Μοχαμάντι ξεκίνησαν βασικοί και στα τρία ματς κι αμφότεροι στα δύο έγιναν αλλαγή. Στο διασυρμό από την Αγγλία (6-2), ο Χατζισαφί ήταν αναντικατάστατος ενώ ο Μοχαμάντι αποσύρθηκε στο 63’. Στη νίκη επί της Ουαλίας (2-0), οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ο Χατζισαφί έγινε αλλαγή στο 77’. Στην ήττα από τις ΗΠΑ (1-0) τέλος, ο Μοχαμάντι τραυματίστηκε (και μάλιστα σοβαρά, στους προσαγωγούς) και αντικαταστάθηκε στο 45’+3’ ενώ ο Χατζισαφί πέρασε εκτός στο 72’.

Αποκλεισμός και για το Μεξικό, παρά τους τέσσερις βαθμούς που συγκέντρωσε – από μία ισοπαλία, ήττα και νίκη. Ο Πινέδα έπαιξε για 77 λεπτά στη νίκη, γοήτρου όπως εξελίχθηκε μιας και δεν ήταν αρκετή, με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας.

Με τους ίδιους βαθμούς (4) και στον ίδιο όμιλο με το Μεξικό, ήταν κι η Πολωνία που, ωστόσο, πέρασε στους «16». Στα νοκ άουτ, όμως, το εμπόδιο της Γαλλίας ήταν πολύ ψηλό (1-3). Ο Σιμάνσκι πέρασε ως αλλαγή στο 62’ στην ήττα με 2-0 από την Αργεντινή στον όμιλο.

Και για τη Νότια Κορέα οι τέσσερις βαθμοί, από μια ισοπαλία, ήττα και νίκη – στάθηκαν αρκετοί για να τη στείλουν στους «16». Ο Ιν-Μπομ ήταν ακρογωνιαίος λίθος στη μεσαία γραμμή των Ασιατών, αρχίζοντας και τελειώνοντας και στα τρία ματς του ομίλου. Βασικός ήταν μέχρι και το 65ο λεπτό και στην ήττα με 4-1, που σήμανε και τον αποκλεισμό, από τη Βραζιλία. Ο Ουί-Τζο, από την άλλη, ξεκίνησε βασικός κι έγινε αλλαγή στο 74’ στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουρουγουάη (0-0). Στη συνέχεια πέρασε ως αλλαγή στα άλλα τρία ματς – στο 79’ κόντρα στην Γκάνα (ήττα 3-2), στο 81’ κόντρα στην Πορτογαλία (νίκη 2-1) και στο 80’ κόντρα στη «Σελεσάο».

Με δύο νίκες και μια ήττα, η Σενεγάλη προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, αλλά ήταν εύκολο θήραμα για την Αγγλία. Ο Σισέ έπαιξε και στα τρία ματς του ομίλου. Έβγαλε όλο το ματς με την Ολλανδία (ήττα 2-0) ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 77’ στη νίκη επί του Κατάρ (3-1) και στο 90’+5’ στη νίκη επί του Εκουαδόρ (2-1). Ο στόπερ του Ολυμπιακού ήταν θεατής στην ήττα με 3-0 από τα «τρία λιοντάρια».

Αντίθετα, το Καμερούν με τέσσερις βαθμούς δεν μπόρεσε να προχωρήσει πέραν της φάσης των ομίλων. Ο Ενκουλού ήταν βασικός κι αναντικατάστατος τόσο στην ήττα από την Ελβετία (1-0) όσο και στην ισοπαλία με τη Σερβία (3-3). Λόγω τραυματισμού (βαρύ διάστρεμμα), που τον αφήνει εκτός ως τα μέσα Γενάρη, δεν έπαιξε στη νίκη επί της Βραζιλίας (1-0) που, όμως, δεν ήταν αρκετή. Ο Κούντε, από την άλλη, δεν έπειξε στην πρεμιέρα, ξεκίνησε βασικός κόντρα στους Σέρβους για να αποχωρήσει στο 67’ ενώ αντικαταστάθηκε στο 68’ κόντρα στη «Σελεσάο».

Στον ίδιο όμιλο ήταν κι η Σερβία του Ζίβκοβιτς που, όμως, πήρε μόλις ένα βαθμό. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός και στα τρία ματς, όμως σε όλα έγινε αλλαγή: στο 57’ στην ήττα από τη Βραζιλία (2-0), στο 78’ στην ισοπαλία με το Καμερούν (3-3) όπου και έδωσε δύο ασίστ και στο 78’ στην ήττα από την Ελβετία (3-2).

Με τέσσερις βαθμούς – από μία ισοπαλία, ήττα και νίκη – αποκλείστηκε στους ομίλους και η Τυνησία. Ο Κεσχρίντα κατέγραψε τρεις συμμετοχές. Τις δυο πρώτες ως αλλαγή – μπήκε στο 88’ στο 0-0 με τη Δανία και στο 73’ στην ήττα με 1-0 από την Αυστραλία – ενώ ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στη νίκη γοήτρου με 1-0 επί της Γαλλίας.

Παρά την καλή εικόνα, τέλος, ο Καναδάς γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και, φυσικά, αποκλείστηκε νωρίς. Ο Κορνέλιους δεν αγωνίστηκε καθόλου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις