Σίγουρος για το Μέσι ο Ζλάταν

Σίγουρος για το Μέσι ο Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε σίγουρος ότι ο Μέσι μπορεί να κατακτήσει τελικά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αινιγματικός Σουηδός πέρασε μια σεζόν δουλεύοντας μαζί με τον νοτιοαμερικανό στην Μπαρτσελόνα το 2009-10 και έχει πλήρη επίγνωση του πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για κάθε σκοπό. Ο Μέσι πρωταγωνιστεί ξανά για τη χώρα του στη Μέση Ανατολή, καταγράφοντας τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια και ο Ιμπραΐμοβιτς πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα για τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να πάρει το πιο διάσημο τρόπαιο.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει δηλώσει ενόψει των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Νομίζω ότι έχει ήδη γραφτεί ποιος θα κερδίσει και ξέρετε ποιον εννοώ. Νομίζω ότι ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο, έχει ήδη γραφτεί».

Ενώ συζητούσε το άμεσο μέλλον για τον Μέσι, ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε επίσης την άποψή του για το πρόσφατο παρελθόν για έναν άλλο σπουδαίο όλων των εποχών – τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. «Η αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ, νομίζω ότι όταν συμβούν τα πράγματα, δεν θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία. Λένε αυτό που θέλουν να πουν, λέει αυτό που πρέπει να πει για να προστατεύσει τον εαυτό του, τότε έχετε τον προπονητή που λέει αυτά τα πράγματα για να προστατεύσει τον εαυτό του. Τότε ο σύλλογος λέει πράγματα – όχι σαν εμένα, θα σας πω πώς πραγματικά συνέβη. Είμαστε όμως όλοι διαφορετικοί. Όλοι προσέχουν την εικόνα τους. Για μένα η τέλεια εικόνα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Την αληθινή ιστορία δεν θα την ξέρουμε φίλε μου».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις