Ρεγκραγκί: «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

Ρεγκράγκι: «Το πλάνο μας ήταν να τους αφήσουμε τη μπάλα»

Ο τεχνικός του Μαρόκου Βαλίντ Ρεγκραγκί είναι αισιόδοξος ότι το Μαρόκο μπορεί να γράψει ιστορία σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον ιστορικό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μαρόκου εναντίον της Γαλλίας το βράδυ της Τετάρτης, ο προπονητής Βαλίντ Ρεγκραγκί  θέλει η Γαλλία να μην πάρει στα σοβαρά το παιχνίδι, λέγοντας ότι ελπίζει «η Γαλλία να μην μας σεβαστεί» κατά τη διάρκεια του αγώνα «γιατί θα είναι δύσκολο αν το κάνουν».

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και όπως λέω πάντα τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η Γαλλία είναι μια καλή ομάδα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε επίσης να τους αναστατώσουμε όπως κάναμε με τις μεγάλες ομάδας που έχουμε νικήσει”.

Ο Ρεγκραγκί λέει ότι το Μαρόκο θα αγωνιστεί για να επιτύχει το «τρελό» όνειρό του για μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Μαρόκο έχει ήδη γράψει ιστορία ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά , έχοντας αποκλείσει το Βέλγιο, την Ισπανία και την Πορτογαλία στην πορεία.

Το Μαρόκο θα επιδιώξει να γίνει το πρώτο αφρικανικό έθνος που θα φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έγραψε ιστορία για να γίνει η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα γίνει ημιφιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έχουν επίσης σπάσει ένα άλλο ρεκόρ, όντας εν μέσω του μεγαλύτερου αήττητου σερί από αφρικανικό έθνος στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις