Από 5.45 μέχρι 9.50 στην ελληνοτουρκική μάχη!

Από 5.45 μέχρι 9.50 στην ελληνοτουρκική μάχη!

Καλησπέρα κουβανέζοι μου. Η τελευταία στήλη δε πήγε καλά καθώς ούτε πέναλτι δόθηκε ούτε σήκωσε το Champions League η Παρί. Δε πειράζει, είναι «μικρή» ακόμα θα μάθει.

Σήμερα συνεχίζουμε με Champions League αλλά αυτή τη φορά με προκριματικά. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε μία ελληνοτουρκική σύγκρουση. Ωστόσο εδώ δε παίζει μπάλα η πολιτική αλλά ο ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας. Ξέρω ότι και οπαδοί άλλων ομάδων σήμερα θα υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι δε θα τους απογοητεύσει η ομάδα. Πάντα τέτοιο καιρό η ελληνική ομάδα τα δίνει όλα με στόχο τους πολυπόθητους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σήμερα βρίσκει απέναντι του μία ομάδα η οποία ξεκίνησε μόλις πριν δύο εβδομάδες την προετοιμασία της και δεν έχει δώσει  κανένα (!) φιλικό παιχνίδι. Η απουσία τους σταρ της Λιάγιτς είναι μειονέκτημα αλλά δε θα ποντάρω στην πρόκριση του ΠΑΟΚ ο οποίος βασίζεται στο γεγονός ότι θα πορευτεί με τον κορμό που έχει από πέρυσι με μοναδική προσθήκη τον καλό για τα ελληνικά δεδομένα Σβαμπ διότι το 1.65 δε το ποντάρει ούτε ο Ιβάν ο ίδιος. Θα κινηθούμε στα ειδικά λοιπόν. Στη σφυρίχτρα ο… πεναλτολάγνος αλλά όχι καρτολάγνος Ντόβερι.

Ωστόσο, σήμερα ίσως αναγκαστεί να βγάλει αρκετές κάρτες ανάλογα και με τη ροή του παιχνιδιού. Επιλογές είναι τα δύο πέναλτι, κόκκινη και καταλογισμός πέναλτι καθώς και να σκοράρει πέναλτι ο ΠΑΟΚ καθώς αν σκεφτούμε και λίγο πονηρά η ΕΕ τα έχει «πάρει» με την προκλητική στάση των Τούρκων στο πολιτικό σκηνικό, και θεωρώ πως ο «Δικέφαλος» θα πάρει μία «χείρα βοηθείας» για πρώτη φορά στα χρονικά σε τέτοιο επίπεδο αν και όπως είπαμε η πολιτική δε παίζει μπάλα.

Καλή τύχη.

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι (8.00)

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Over 1,5 πέναλτι (9.50)

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: ΠΑΟΚ να σκοράρει με πέναλτι (5.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις