
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, σωτήριον έτος 2022
Αγαπημένο μου Mundoλόγιο…
Ήρθε η ημέρα του πρώτου ημιτελικού. Αργεντινή – Κροατία να θυμίσω. Όπως και θα πρέπει να θυμίσω ότι έγραψα στο Mundoλόγιο της 21ης ημέρας. Δηλαδή, ότι η μία ομάδα του τελικού θα είναι η «αλμπισελέστε».
Καλός οιωνός για τους Αργεντινούς, πέραν από έναν νικηφόρο ημιτελικό, είναι και η σημερινή σφυρίχτρα. Ο Ιταλός φίλος μας, ο Ντανιέλε ο Ορσάτο. Τούτος εδώ σφύριξε σε δύο αναμετρήσεις στα γήπεδα του Κατάρ. Η μία εξ’ αυτών ήταν το Αργεντινή – Μεξικό, όπου η ομάδα του Σκαλόνι γύρισε το κουμπί και «ξύπνησε».
Ωραία τα έγραψα για τους Λατίνους, στιγμή να ασχοληθώ και με την αντίπερα όχθη. Τους δικούς μας, τους Βαλκάνιους, τους Κροάτες, που ψάχνουν back to back συμμετοχή σε τελικό Μουντιάλ. Σήμερα έγραψα mundoλόγιο για να υπενθυμίζω στιγμές και οιωνούς, ως καταλάβατε.
Οπότε, να μην παραλείψω και το Αργεντινή – Κροατία του 2018, με την παρέα του Μόντριτς να φιλοδωρεί τον Μέσι με τριμπαλάκι. Σκόραρε τότε ο Λούκα, απόψε λέτε να το ξανακάνει; Γιατί όχι; Σε σχέση με το 2018 βέβαια λείπουν οι Ρέμπιτς και Ράκιτιτς, αμφότεροι σημείωσαν τα άλλα δύο τέρματα τότες.
Για να κρατήσουμε και κάτι σημαντικό, εάν θέτε, πλην των οιωνών, των συμπτώσεων και των μεταφυσικών. Τι υποστηρίζουμε απόψε; Κροατία ή… Miss Κροατία;
«Αν καταφέρει ο Μόντριτς να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεγυμνωθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά από το Κατάρ, όπου έχει κλέψει την παράσταση, τραβώντας διαρκώς την προσοχή πάνω της.
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook