Στροφή στα ειδικά παικτών

Μπασκόνια - Ολυμπιακός Live Streaming

Προγνωστικά Euroleague: Ο #Georgiou αναλύει και ποντάρεις δις στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε στην σημερινή στήλη του.

Μπορεί η Τρίτη και 13 να θεωρείται από κάποιους γρουσούζικη ημέρα, εμείς όμως κλείνουμε τα αυτιά μας και επικεντρωνόμαστε στα προγνωστικά Euroleague στη σημερινή στήλη.

Προγνωστικά Euroleague: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να φλερτάρει με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, μιας και βρίσκεται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 8-4, μια θέση πίσω από την δεύτερη Μονακό και δύο από την πρωτοπόρο και σημερινή του αντίπαλο, Φενέρμπαχτσε. Η επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια με διαφορά 46 πόντων (117-71), αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν το ίδιο καλοί, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μπορεί να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, παρόλα αυτά έχει τρία σημαντικά προβλήματα να διαχειριστεί, μιας και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή των Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ.

Συγκεκριμένα ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, ο δεύτερος ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο τρίτος έχει υποστεί διάστρεμμα κάτι που σημαίνει πως αν δεν παίξουν ιδιαίτερα οι δύο πρώτοι, θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί το κενό τους, αφού η περιφέρεια είναι ένα από τα όπλα των Πειραιωτών. Το θετικό είναι πως ξεπρόβαλλε μετά από καιρό αμφισβήτησης ο Κάνααν, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Βίρτους Μπολόνια.

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της έρχεται στην Αθήνα με τον αέρα της πρωτοπόρου, έχοντας ρεκόρ 10-2, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως μόνο εύκολη δεν είναι η σημερινή αποστολή του. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα στη φετινή διοργάνωση, που έχει τέτ0ια σταθερότητα από την αρχή της σεζόν και παίκτες που ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο τους. Μπορεί η εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, να την ταρακούνησε, ωστόσο την ξεπέρασε άμεσα περνώντας νικηφόρα από το Βερολίνο με 104-75 επί της Άλμπα.

Σημαντική απουσία θα είναι αυτή του Τζόναθαν Μότλεϊ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην αριστερή γάμπα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για 10-15 μέρες όμως όπως έχουν δείξει οι Τούρκοι, έχουν λύσεις για κάθε θέση. Μη ξεχνάμε πως εκτός λόγω τραυματισμού βρίσκονται και οι Μπιέλιτσα και Γουίλμπεκιν, όμως αν θέλουν να περάσουν με το διπλό από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πρέπει να σταματήσουν με οποιονδήποτε τρόπο τον γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων τους. Ενδιαφέρον θα έχουν οι μονομαχίες μέσα στη ρακέτα των Τζεκίρι και Μπούκερ με τον Φαλ.

Oι επιλογές μας λοιπόν σήμερα δεν έχουν να κάνουν με νικητή αλλά με πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού τον Βεζένκοβ σε απόδοση 1.65 στη Novibet, αλλά και over 1,5 τρίποντα του Λαρεντζάκη με απόδοση 1.86 στην ίδια εταιρία.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Moνό
20:00
Oλυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Λαρεντζάκης over 1.5 τρίποντα
1.86
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Βεζένκοβ πρώτος σκόρερ Ολυμπιακού
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις