Ο Ρονάλντο έμεινε Κατάρ μαζί με συμπαίχτες του

Ο Ρονάλντο έμεινε Κατάρ μαζί με συμπαίχτες του

Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με εννέα συμπαίχτες του έμειναν στο Κατάρ.

Ο Ρονάλντο συνοδεύεται από άλλους εννέα για να παραμείνει στο Κατάρ, αφού η πορτογαλική FA ανακοίνωσε ότι μόνο 14 παίκτες θα επιστρέψουν στην πρωτεύουσα της χώρας μετά την ιστορική ήττα του Σαββάτου με 1-0.

Μαζί με τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ντιόγκο Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ρουί Πατρίσιο, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ραφαέλ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο και Μαχέους Νούνες, θα παραμείνουν στο Κατάρ.

Από την αρχική 26μελή ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ντανίλο Περέιρα και ο Νούνο Μέντες είχαν ήδη αποσυρθεί λόγω τραυματισμών, αφήνοντας 24 παίκτες στο τουρνουά – 14 από τους οποίους θα επιστρέψουν τώρα στη Λισαβόνα περίπου στις 17.15 την Κυριακή.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στη Λισαβόνα ανεξάρτητα από το πού παίζουν, είτε με την Πόρτο (Πέπε, Οτάβιο, Ντιόγκο Κόστα), είτε στο εξωτερικό όπως ο Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι) και ο Χοσέ Σα (Γουλβς).

Ήταν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που αποδείχτηκε πικρό για την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Μαρόκο το οποίο έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις