προγνωστικά

H «Σελεσάο» κοιτάζει Γκουαρντιόλα

προγνωστικά

Τον Πεπ Γκουαρντιόλα βολιδοσκοπεί η εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά την αποχώρηση Τίτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βραζιλία πρόκειται να προσεγγίσει το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, για να βολιδοσκοπήσει το ενδιαφέρον της για τον προπονητή και να αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια. Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Τίτε από τη Σελεσάο μετά την αποχώρηση της ομάδας του από το Παγκόσμιο Κύπελλο στα προημιτελικά.

Μετά από αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Βραζιλία ήταν ακλόνητο φαβορί για να εξασφαλίσει τη νίκη στο Κατάρ και να διασφαλίσει ότι ο Νεϊμάρ θα μνημονεύεται μεταξύ των μεγάλων της χώρας του. Ωστόσο, δεν έμελλε να είναι για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την ισοπαλία 1-1 μετά την παράταση, η Βραζιλία ηττήθηκε στα πέναλτι από την Κροατία το βράδυ της Παρασκευής, με τους Ροντρίγκο και Μαρκίνιος να λείπουν αμφότεροι από το σημείο. Ο Τίτε παραιτήθηκε αμέσως από τη θέση του, όπως είχε συμφωνηθεί πριν από το τουρνουά.

Σύμφωνα με το SPORT, η Συνομοσπονδία Μπραζιλέιρα ντε Φουτμπόλ (CFB) πρόκειται να επικοινωνήσει άμεσα με τον Γκουαρντιόλα για να διαπιστώσει ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Ο πρόεδρος Εντάλντο Ροντρίγκες είναι υπεύθυνος για τον ορισμό του διαδόχου του Τίτε και σκοπεύει να ακούσει από πρώτο χέρι αν θα μπορέσει να απευθυνθεί στον προπονητή της Σίτι στο τέλος της σεζόν.

Ο Γκουαρντιόλα υπέγραψε νέα συμφωνία στο Etihad Stadium νωρίτερα φέτος που θα τον δει να παραμένει στον σύλλογο μέχρι το 2025. Αν και η CFB δεν έχει πτοηθεί από αυτό και τον θεωρούν τον «καλύτερο προπονητή στον κόσμο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
advertisment