Ατύχημα για Νόιερ, χάνει τη σεζόν

Ατύχημα για Νόιερ, χάνει τη σεζόν

Ένα ατύχημα στις ολιγοήμερες διακοπές του ήταν αρκετό για να αφήσει τον Νόιερ εκτός δράσης για την υπόλοιπη σεζόν.

Δέκα ημέρες μετά το ταπεινωτικό αποκλεισμό της Γερμανίας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Δεκέμβριος του αρχηγού Μάνουελ Νόιερ πήγε από το κακό στο χειρότερο αφού έσπασε το πόδι του σε ένα ατύχημα στο σκι, αποκλείοντας τον για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η γερμανική ταμπλόιντ πρόσθεσε ότι ο 36χρονος χειρουργήθηκε σε κλινική στο Μουρνάου, περίπου 70 χιλιόμετρα (43 μίλια) νότια του Μονάχου. «Η επέμβαση πήγε καλά», έγραψε ο Νόιερ, ευχαριστώντας την ιατρική ομάδα. «Αλλά με πονάει που λέω ότι η σεζόν τελείωσε για μένα».

Ο Νόιερ έπαιξε σε 12 από τα 15 παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου στην Bundesligaπριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά έχασε αρκετά παιχνίδια στο Champions League και το Κύπελλο Γερμανίας αφού υπέστη τραυματισμό στον ώμο τον Οκτώβριο.

«Η είδηση του τραυματισμού του Μανουέλ μας σόκαρε όλους», ανέφερε σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν. «Θα παραμείνουμε στο πλευρό του στο δρόμο της επιστροφής στην ανάρρωση. Θα ξεπεράσει αυτόν τον τραυματισμό και θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ».

Ο διευθυντής αθλητισμού Χασάν Σαλιχάμιτζιτς υποσχέθηκε στον Νόιερ «πλήρη υποστήριξη», λέγοντας: «Είναι απαίσιο που ο Μανουέλ είχε ένα τέτοιο ατύχημα και οι σκέψεις μας είναι μαζί του».

Ο Νόιερ είχε πάει διακοπές αμέσως μετά την επιστροφή του από το Κατάρ, όπου δεν μπορούσε να αποτρέψει την έξοδο της Γερμανίας από τη φάση των ομίλων. Ο Νόιερ επρόκειτο να φορέσει το αμφιλεγόμενο περιβραχιόνιο του αρχηγού του «One Love» για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ+ έως ότου η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) αποφάσισε κατά της χειρονομίας την τελευταία στιγμή.

Ο Νόιερ θα αντικατασταθεί στο γκολ από τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Σβεν Ούλρεϊχ όταν η Μπάγερν Μονάχου επιστρέψει στη δράση της Bundesliga εναντίον της RB Leipzig στις 20 Ιανουαρίου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις