Βιλερμπάν – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός προγνωστικά

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βιλερμπάν – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Αστρομπάλ
  • Χωρητικότητα: 5.559
  • Διαιτητές: Χιμένεθ, Ρότσα, Σούκις
  • Προϊστορία: Από το 2019 και έπειτα, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί για την Ευρωλίγκα έξι φορές, με τον Ολυμπιακό να βγαίνει νικητή τις τέσσερις από αυτές.

Βιλερμπάν

Ρεπορτάζ: Μετά την τρομερή νίκη μέσα στη Βαρκελώνη ενάντια στην Μπαρτσελόνα, η Βιλερμπάν συνέχισε να… ανεβαίνει αφού επικράτησε της Παρτιζάν στο «Astroballe» με 91-87. Φανταστικός Νάντο Ντε Κολό που μας θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του, με 32 Πόντους στην νίκη των Γάλλων επί της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Stat Attack: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχει δώσει η ομάδα του Πάρκερ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά μόλις τέσσερις νίκες, αριθμός που εννοείται προβληματίζει.
Απουσίες: Μοναδική -μακροχρόνια μάλιστα- απουσία αυτή του Ζοφρί Λοβέρν, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Ο Ολυμπιακός διανύει ένα εντυπωσιακό φεγγάρι αυτή τη δεδομένη στιγμή, και αυτό το αποδεικνύουν τόσο τα θετικά αποτελέσματα όσο και οι εμφανίσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ προχθές με 94-67, παίζοντας εντυπωσιακό, γρήγορο, ουσιώδες και σύγχρονο μπάσκετ. Απέναντι στην Βιλερμπάν θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους όντας το μεγάλο φαβορί. 
Stat Attack: 8/10 νίκες τον τελευταίο καιρό για το άκρως φορμαρισμένο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης τόσο της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και τους δύο…διασυρμούς απέναντι σε Βίρτους και Φενέρμπαχτσε.
Απουσίες: Αμφίβολος λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο για την σημερινή αναμέτρηση ο Ταρίκ Μπλάκ.

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός προγνωστικά:  Με τον Ολυμπιακό να είναι ασταμάτητος επιθετικά, δεν γίνεται και εμείς να μην δοκιμάσουμε την τύχη μας, ελπίζοντας στο να συνεχίσει να σπείρει τρόμο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έχοντας σκοράρει ενενήντα τέσσερις, ογδόντα οκτώ και εκατόν δέκα επτά πόντους στις τελευταίες τρεις του αναμετρήσεις, η επιλογή για Over 82.5 πόντους στο 1.88 είναι… μονόδρομος από την Novibet. Και καλή μας επιτυχία στην επιστροφή της στήλης μετά το ποδοσφαιρικό… ταξίδι του Μουντιάλ που ολοκληρώνεται.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 82,5
1.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις