«Μαυρόγατες» για εξάδα στο 2.95

«Μαυρόγατες» για εξάδα στο 2.95

Ματς φωτιά για τη Σάντερλαντ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ που ανανεώνεται συνεχώς και ο #Nikolas43 ψάχνει προγνωστικά για κέρδος.

Η πιο αμφίρροπη ομάδα, όχι μόνο της Championship ίσως ολόκληρης της Αγγλίας, η Σάντερλαντ θέλει τη νίκη που θα την επαναφέρει στην εξάδα. Απέναντι της η Γουέστ Μπρομ που παρά την κακή της περίοδο δεν θα πέσει αμαχητί. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ 

Στο «στάδιο του φωτός» θα διεξαχθεί ένα από τα τελευταία παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Championship. Οι «μαυρόγατες» του Σάντερλαντ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, κάθε μια αναζητά τη νίκη για διαφορετικούς λογους. 

Η Σάντερλαντ μετά το δυνατό ξεκίνημα και αφού ήταν για λίγο καιρό μόνιμη στην τρίτη θέση άρχισε τα δικά της. Ήττες, γκέλες, τα συνηθισμένα γι’ αυτή την ομάδα. Βρίσκει τα πατήματα της και πλέον ο στόχος μοιάζει ξεκάθαρος. Η εξάδα και τα play off ανόδου. Αυτή τη στιγμή είναι στην ενδέκατη θέση και απέχει τρεις μόλις βαθμούς από την Γουότφορντ που είναι στην έκτη θέση. Μια νίκη δηλαδή. Τι μαλλιοτράβηγμα θα έρθει στο δεύτερο γύρο στην Championship κανείς δεν ξέρει. 

Ψάχνει αυτή τη νίκη απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Οι «τσέπες» ενώ ξεκίνησαν πολύ δυνατά το πρωτάθλημα ξαφνικά για δυο μήνες ήταν χωρίς νίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκονται τώρα στις θέσεις που οδηγούν στη League One και να μείνουν και χωρίς προπονητή, καθώς ο Στιβ Μπρους απολύθηκε. Αντικαταστάτης του ο Κάρολος Κορμπεράν ο οποίος απολύθηκε από τον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα, να έχει τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά το τελευταίο τους ήταν στα μέσα Νοεμβρίου.

Ακολούθησε ένα φιλικό με την Έλτσε το οποίο έχασε. Γενικά καινούργια ομάδα όπου ο προπονητής παλεύει να την επαναφέρει. Μικρό στατιστικό, ο προπονητής που αντικατέστησε ο Στιβ Μπρους ήταν ο Βαλεριάν Ίσμαελ ο οποίος είχε επίσης σύντομο πέρασμα από τον Απόλλων Σμύρνης. Δεν ξέρω ποιο διαμάντι έχουν στείλει οι Άγγλοι στην Ελλάδα και όποιος προπονητής δεν μακροημερεύσει σπεύδουν να υπογράψουν μαζί του. 

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Έδρα στο 2.95 και γκολ στο 2.08

Στα του παιχνιδιού, βλέπω επικράτηση της Σάντερλαντ με το 2.95 στον άσο λίγο υπερβολικό. Λίγο τραβηγμένη απόδοση που δεν μπορώ να μην την ποντάρω. Εκτός από αυτό θα πάρω και το over 2,5 το οποίο θεωρώ επίσης λίγο ψηλά στο 2.08 καθώς και οι δυο μπορούν να φέρουν οποιοδήποτε σκορ με γκολ. Είδα ένα ειδικό στη Novibet που μου άρεσε και το θεωρώ μια ωραία κάλυψη. Διπλή ευκαιρία σε ημίχρονο τελικό 1Χ/1Χ σε απόδοση 1.77

Μονό
22:00
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
1
2.95
BET: 30 units
Μονό
22:00
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
Over 2,5
2.08
BET: 40 units
Ειδικό
22:00
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
1Χ ημίχρονο / 1Χ τελικό
1.77
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις