Γκολ μέχρι 3.48 στις μικρές κατηγορίες

προγνωστικά

Προγνωστικά στην ιταλική Serie B και στην ολλανδική Eerste Divisie έχει ο #Prinos, με αποδόσεις μέχρι και 3.48.

Ξεκινάμε την σημερινή μας στήλη με απολογισμό την προηγούμενης που η μόνη πρόβλεψη που πέρασε ήταν οι κάρτες στο Μαρόκο – Πορτογαλία. Στη βασική μας δυάδα πιάσαμε το goal/goal στο Αγγλία – Γαλλία και δεν μας έκανε την χάρη η Πορτογαλία ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το Μαρόκο και να επιβεβαιωθεί η επιλογή μας. Σταθήκαμε άτυχοι και στο σκορ που δώσαμε μιας και η Αγγλία έχασε το πέναλτι και έτσι το 2-2 σκορ δεν ήρθε ποτέ για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Ιταλίας: Μπρέσια – Πάρμα

Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια μας και το πρώτο ματς που θα μας απασχολήσει είναι το Μπρέσια Πάρμα για τη Β΄ Ιταλίας. Βαθμολογικά οι δύο ομάδες είναι στην έκτη κι έβδομη θέση του πρωταθλήματος, με μόλις ένα βαθμό να τις χωρίζει. Πρόκειται για αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων. Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι το goal/goal σε απόδοση 1.82, μιας και θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις .

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Προγνωστικά Τσβόλε – Χέλμοντ

Συνεχίζουμε στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσβόλε (πολλοί τη λένε Ζβόλε) με την Χέλμοντ. Η γηπεδούχος είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη Χέρακλες ενώ έχει ένα ματς λιγότερο. Η Χέλμοντ, με τη σειρά της, είναι καθηλωμένη στην ουρά της βαθμολογίας καθώς πίσω της συναντάμε μόνο την Ος και την Γιόνγκ Ουτρέχτη. Η δυναμική των ομάδων μας οδηγεί λοιπόν στο να επιλέξουμε την νίκη της Τσβόλε από το ημίχρονο σε απόδοση 1.91. Στο ματς αυτό θα στηρίξουμε και το over 1.5 ημιχρόνου σε απόδοση 2.15 μιας και η γηπεδούχος έχει επιθετικό πλουραλισμό και συνήθως σκοράρει νωρίς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Σε συνδυασμό και με τη χαμηλή δυναμικότητα της αντιπάλου η επιλογή μας έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Δυάδα απόδοσης 3.48
21:30
Μπρέσια - Πάρμα
Goal/goal
1.82
22:00
Τσβόλε - Χέλμοντ
1/1
1.91
BET: 20 units
Μονό
22:00
Τσβόλε - Χέλμοντ
Over 1,5 ημίχρονο
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις