Ρονάλντο: “Ποτέ δεν εγκατέλειψα το όνειρο του Παγκοσμίου”

Ρονάλντο: "Ποτέ δεν εγκατέλειψα το όνειρο του Παγκοσμίου"

Με ανάρτησή του στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Πορτογαλία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την ήττα από το Μαρόκο με 1-0 στην προημιτελική φάση. Αυτό ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το τελευταίο ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο σε τελική φάση Μουντιάλ, με τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου να μην επιτυγχάνεται για τον 37χρονο σταρ της “Σελεσάο”.

Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Ρονάλντο τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία της Πορτογαλίας, τα δικά του επιτεύγματα με το εθνόσημο αλλά και την κριτική που δέχτηκε σε αυτό το Μουντιάλ.

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο ,και με τη χώρα μου, αλλά το να βάλω το όνομα της πατρίδας μας στην κορυφή του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο.

Στις πέντε συμμετοχές που είχα σε Μουντιάλ για πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Άφησα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έστρεψα το πρόσωπό μου στον αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσω εν θερμώ. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι πολλά έχουν ειπωθεί, πολλά έχουν γραφτεί, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν έχει αλλάξει ούτε στιγμή.

Πάντα αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο χρόνος θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις