Τέλος από τον πάγκο της Ολλανδίας ο Φαν Χάαλ

Τέλος από τον πάγκο της Ολλανδίας ο Φαν Χάαλ

Μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από την Αργεντινή, ο Λουίς Φαν Χάαλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία των "οράνιε".

Το “διαζύγιο” με την εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή στα πέναλτι για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

«Δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Ολλανδίας, ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στην τρίτη θητεία μου», δήλωσε ο 71χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος. Εφερα πολλούς νέους παίκτες, για να μάθουν. Φτιάξαμε μια ομάδα και όταν κοιτάζω πίσω, βλέπω κάτι πολύ θετικό. Δεν νιώθω ότι με νίκησαν απόψε, μόνο και μόνο επειδή, με νίκησαν στα πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που αφήνω πίσω μου είναι μία εξαιρετική ομάδα. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα, πολύ τεχνική. Ημουν προπονητής για 20 αγώνες και δεν χάσαμε ποτέ. Και σ’ αυτό το διάστημα, αντιμετωπίσαμε τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Αντικαταστάτης του Φαν Χάαλ, από την 1η Ιανουαρίου 2023, θα είναι ο Ρόναλντ Κούμαν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις