Μπελάδες για τον Κάρι

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Ο #Loverdose ποντάρει στην αναμέτρηση Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μπόστον Σέλτικς και στρέφεται σε ειδικό παίκτη.

Καλησπέρα NBAερς, με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή μέρα. Ενώ για ένα μόλις ριμπάουντ του Χάρντεν χάθηκε το απόλυτο. Από το σημερινό πρόγραμμα θα ασχοληθούμε μόνο με έναν αγώνα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς – Μποστον Σέλτικς

Ταξιδεύουμε στο «Τσέις Σέντερ», όπου οι Γουόριορς φιλοξενούν τους Σέλτικς. Λίγες μέρες πριν οι Γουόριορς γνώρισαν την δεύτερη εντός έδρας ήττα τους, από τους Πέισερς. Η ομάδα του Γκόλντεν Στειτ είναι εξαιρετική εντός έδρας φέτος. Εκεί έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές και έχει πάρει τις 11 από τις 13 φετινές της νίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή μπροστά στον κόσμο τους, οι περισσότεροι παίκτες των Γουόριορς παρουσιάζουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση τις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφαιρείτε βάρος της ευθύνης σκοραρίσματος από τον ηγέτη τους, τον Στέφεν Κάρι. Συγκεκριμένα ο Κάρι σημειώνει κατά μέσο όρο 31.3 πόντους μακριά από το «Τσέις Σέντερ», ενώ μέσα σε αυτό 28.9.

Από την άλλη πλευρά οι Σέλτικς έχουν μία από τις πιο αποτελεσματικές άμυνες στη λίγκα, με αμυντική βαθμολογία 110.8. Αναγκάζουν τους αντιπάλους να σουτάρουν με 35% πίσω από την γραμμή του τριπόντου, ευστοχώντας σε μόλις 11.2, ενώ μέσα από το ζωγραφιστό δέχονται 48.1 πόντους. Σαν αποτέλεσμα είναι στις 10 καλύτερες ομάδες σε κάθε μία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες.

Επίσης, θεωρούμε δεδομένο πως το προσωπικό μαρκάρισμα του Κάρι θα αναλάβει ο περσινός αμυντικός της χρονιάς, Μάρκους Σμαρτ. Κανένας αμυντικός στον NBA δεν μπορεί να σταματήσει τον Στεφ, αλλά αν κάποιος μπορεί να του βάλει δύσκολα αυτός είναι σίγουρα ο Σμαρτ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
03:40
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μπόστον Σέλτικς
Στ. Κάρι under 29.5 πόντοι
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις