Αθηναϊκό ντέρμπι έως 6.40

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά μπάσκετ για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με αποδόσεις έως 6.40.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μπορεί να μην έχει Μουντιάλ, ωστόσο έχουμε υλικό για τα προγνωστικά μας αφού τα μπασκετικά δρώμενα στην Ελλάδα συνεχίζονται με δύο μίνι ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Δύο επιλογές και μπόλικες σκέψεις σε ένα ακόμα κείμενο προγνωστικών. προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ανοίγει το ρυθμό ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με το αντάμωμα στη Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το πάρτι κόντρα στην Μπολόνια, θέλουν να κάνουν μία δυνατή προπόνηση ενόψει της συνέχειας της Euroleague, έχοντας απέναντι τους έναν σοβαρό -για τα δεδομένα του- «δικέφαλο του βορρά». Οι «ασπρόμαυροι», σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δείχνουν πως την τρέχουσα σεζόν είναι μία καλή ομάδα. Διαθέτουν καλές μονάδες, τρομερούς ξένους και γενικά φαίνεται να έχει βρεθεί μία χημεία. Φυσικά, δεν είναι στο επίπεδο για να κοντράρει τον Ολυμπιακό, ωστόσο παίζει όμορφο και καλό μπάσκετ.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχει καλή διάθεση, θα πάει σε καλό τέμπο και θα ανοίξει τον ρυθμό. Υπάρχουν λύσεις, μονάδες και βάθος για να περάσει με άνεση. Δεν πιστεύουμε πως θα παίξει σπουδαία άμυνα, θα πάρει το ματς ξεκάθαρα με την επίθεση. Το ματς αναμένεται ανοιχτό, θα έχει δράση και θέαμα. Πάμε με το οver 160,5 στο 1.75.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Σε φόρμα ο Παναθηναϊκός

Πάμε και στο αθηναϊκό ντέρμπι. Παναθηναϊκός εναντίον ΑΕΚ σε ένα ματς που μπορεί να μην έχει σπουδαία αίγλη αλλά όπως και να έχει είναι ένα ντέρμπι. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετικό mood, επικράτησαν της Αρμάνι και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στην Ευρώπη. Έχουν βρει μία φόρμουλα, παίζουν καλή άμυνα, ο Μπέικον έχει κολλήσει όπως πρέπει, όλα πάνε ρολόι. Το πρωτάθλημα όσο περίεργο και ασυνήθιστο να ακούγεται μετά από δύο ήττες, είναι προτεραιότητα και δεν μπορεί κανένα πλέον παιχνίδι να θεωρηθεί προπονητικού χαρακτήρα.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Ρετζιάνα, πάει χωρίς άγχος για την καλύτερη δυνατή επίδοση. Την ενδιαφέρει αυτή την στιγμή αρκετά περισσότερο η συνέχεια της στο Basketball Champions League, θα κάνει ροτέισιον, δεν θα κάτσει να παίξει στιβαρή άμυνα.

Βλέπουμε το ματς καλώς ή κακώς να γέρνει προς την πράσινη πλευρά. Ο Παναθηναϊκός δείχνει καλά και με όρεξη, πάμε με το over 84,5 του στο 1.78. Funbetάκι το over 91,5 γηπεδούχου και το over 75,5 φιλοξενούμενου στο 6.40.

Μονό
15:45
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Over 160,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
19:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός οver 84,5 πόντοι
1.78
BET: 20 units
Fun bet
19:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός οver 91,5 πόντοι & ΑΕΚ οver 75,5 πόντοι
6.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις