Η μητέρα των μαχών και η πρωτάρα

προγνωστικά

Προγνωστικά: Προτάσεις για τα δύο μεγάλα παιχνίδια του Σαββάτου , Αγγλία - Γαλλία και Μαρόκο - Πορτογαλία έχει στη στήλη του ο #Prinos.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ονομάζομαι Πρίνος Θανάσης και από σήμερα σε αυτήν εδώ την στήλη θα δίνω προγνωστικά με σκοπό το κέρδος. Ο βασικός κανόνας που ακολουθώ είναι ότι το στοίχημα διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί η βάση του είναι το διάβασμα και λιγότερο η τύχη. Έτσι θα προσπαθούμε οι επιλογές μας να είναι μελετημένες ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες επαλήθευσης .

Ξεκινάμε λοιπόν με το παιχνίδι ανάμεσα στην Πορτογαλία και το Μαρόκο που για πρώτη φορά στην ιστορία του φτάνει στην οκτάδα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί δυο φορές μια στο μακρινό 1986 με σκορ 3-1 υπέρ του Μαρόκο και μια ακόμα το 2018 με νικήτρια την Πορτογαλία με 1-0. Μέχρι τώρα στην διοργάνωση οι ομάδες αυτές έχουν εντυπωσιάσει, οι μεν Πορτογάλοι για την ευχέρεια στο σκοράρισμα, οι δε Μαροκινοί για την ατσάλινη άμυνά τους.

Αναμένω ένα σκληρό ματς με το φαβορί την Πορτογαλία να έχει την κατοχή και το Μαρόκο να είναι επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις. Με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δυο αντιπάλων η βασική μου επιλογή στον προημιτελικό θα είναι το goal/goal σε απόδοση 2.07. Θα πάρω το ρίσκο και με βάση την κρισιμότητα του αγώνα και θα επιλέξω το over 3.5 στις κίτρινες κάρτες σε απόδοση 1.95, μιας και αναμένω δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Κλείνω τις προτάσεις μου για τον προημιτελικό με μια επιλογή που θα μας πληρώσει αδρά, αν επαληθευτεί. Να επιτευχθεί το πρώτο γκολ με εκτέλεση φάουλ σε απόδοση 15.50.

Περνάμε τώρα στον άλλο προημιτελικό μεταξύ δυο μεγάλων αντιπάλων, Αγγλία και Γαλλία . Στην έως τώρα πορεία των ομάδων έχουμε δει από την μια μεριά την Γαλλία να είναι φουλ επιθετική, να εμφανίζει αυτοματισμούς και πληθώρα επιλογών και από την άλλη την Αγγλία γεμάτη λύσεις σαν ρόστερ, με πίεση σε όλους τους χώρους. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς θα διαδραματίσουν τα μαρκαρίσματα κατά πόσο θα περιοριστούν ο Μπαπέ και ο Κέιν, οι δυο αστέρες των ομάδων.

Θα ξεκινήσω τις επιλογές μου και θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.98. Οι αντίπαλοι στο πρώτο μισό του αγώνα θα είναι επιφυλακτικοί και θα περιμένουν κάποιο λάθος εκατέρωθεν . Θεωρώ επίσης ότι θα σκοράρουν και οι δύο, άρα στις επιλογές μας μπαίνει το goal/goal σε απόδοση 1.82. Θα κλείσω τα προγνωστικά μου με κάτι που έχει πιθανότητες ένα συνδυαστικό bet builder στην τρελή απόδοση 50.00. Παίζουμε λοιπόν goal/goal πρώτου ημιχρόνου, over 1.5 δεύτερου ημιχρόνου και τελικό σκορ 2-2 όλα μαζί σ΄ ένα δελτίο. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και να μην ξεχνάμε το στοίχημα θέλει υπομονή και σύνεση στα πονταρίσματα μας .

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Δυάδα απόδοσης 3.76
17:00
Μαρόκο - Πορτογαλία
Goal/goal
2.07
21:00
Αγγλία - Γαλλία
Goal/goal
1.82
BET: 20 units
Fun bet
17:00
Μαρόκο - Πορτογαλία
Τρόπος επίτευξης πρώτου γκολ: Φάουλ
15.50
BET: 10 units
Μονό
21:00
Αγγλία - Γαλλία
Χ ημίχρονο
1.95
BET: 20 units
Fun bet
21:00
Αγγλία - Γαλλία
Ακριβές σκορ: 2-2
15.50
BET: 10 units
Fun bet
21:00
Αγγλία - Γαλλία
Ακριβές σκορ: 2-2 & goal/goal στο 1ο ημίχ. & over 1,5 στο 2ο ημίχ.
50.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις