Λίγο πριν την τετράδα μέχρι 6.50

Λίγο πριν την τετράδα μέχρι 6.50

Προγνωστικά Μουντιάλ: Επιστροφή στην δράση για τον #Blackbird ποντάροντας και στις δύο σημερινές αναμετρήσεις.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Καιρό έχουμε να τα πούμε είναι η αλήθεια, επανερχόμαστε λοιπόν στην δεύτερη μέρα της φάσης των «8» με προγνωστικά Μουντιάλ και από τις δύο αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Δεν θα είναι πάλι τόσο εύκολο

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρόκο και Πορτογαλία.  Μεγάλη η επιτυχία των Μαροκινών η πρόκριση στους «16», αλλά και στα προημιτελικά πετώντας έξω τους Ισπανούς στην διαδικασία των πέναλτι. Αμυντικός ο προσανατολισμός των Αφρικανών με έξυπνο τρόπο όμως και φυσικά κάτω από τα δοκάρια τον «κέρβερο» Μπόνο. Δύσκολη η αποστολή και σήμερα, όμως το έχουν αποδείξει ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν με εμφατικό τρόπο, σκορπώντας στους… έξι ανέμους τους Πορτογάλους με 6-1. Φοβερή εμφάνιση από τον Γκονζάλο Ράμος, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα. Στόχος να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και φαινομενικά ο δρόμος είναι ανοιχτός αφού το Μαρόκο είναι η πιο εύκολη κλήρωση που θα μπορούσε να τους τύχει.

Σκληρό και μαχητικό το Μαρόκο. Ότι και να γίνει σήμερα, μόνο κέρδος θα είναι μετά τα φετινά επιτεύγματα. Πιστεύω όσο μπορεί θα το παλέψει και σήμερα, κόντρα στην Πορτογαλία που ίσως επηρεαστεί από τα γεγονότα με τον Ρονάλντο. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι κάτι πολύ πιθανό, στο 2.15 της Novibet.

Ντερμπάρα έως 6.50

Περνάμε στο επόμενο ματς και το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία. Οι Άγγλοι δεν μπήκαν καλά στο ματς με την Σενεγάλη, ωστόσο με το γκολ του Χέντερσον λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου πήρε μπρος. Το τελικό 3-0, όπου μάλιστα σκόραρε και ο Κέιν έδωσε την πρόκριση στα «τρία λιοντάρια». Ψάχνει το βήμα παραπάνω και αν θέλει να φτάσει αρχικά στον τελικό, αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο, θα πρέπει να εξουδετερώσει τους Παγκόσμιους πρωταθλητές.  Οι Γάλλοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμπαπέ, προσπέρασαν το εμπόδιο της Πολωνίας με 3-1. Το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάμπ φτάνει ολοένα και πιο κοντά να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Ρωσίας, όμως τώρα αρχίζουν τα ζόρια, αφού καλούνται να αποκλείσουν τους διψασμένους Άγγλους.

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλές ικανότητες και δυνατότητες. Νομίζω πως αμφότερες θα σκοράρουν στο 1.83 που δίνει η Novibet. Επίσης λίγα ψηλά αξίζει να ποντάρουμε και στο 1-1 σε απόδοση 6.50.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Μαρόκο - Πορτογαλία
Χ ημίχρονο
2.15
Μονό
21:00
Αγγλία - Γαλλία
Goal/goal
1.83
Μονό
21:00
Αγγλία - Γαλλία
Ακριβές σκορ: 1-1
6.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις