Λατινοαμερικάνοι οι διαιτητές του Σαββάτου

Λατινοαμερικάνοι οι διαιτητές του Σαββάτου

Ποιοι είναι οι διαιτητές του Σαββάτου και ποια τα στατιστικά τους;

Μαρόκο – Πορτογαλία

Ο Αργεντίνος ρεφ Φακούντο Τέγιο, ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Περίπου 24 φάουλ μέσο όρο στα παιχνίδια του. Πεναλτάκιας δεν είναι ενώ δείχνει πολλές κάρτες, περίπου 5,2 κίτρινες ανά ματς. Στους φετινούς του μέσους όρους στο Μουντιάλ έχει 20,5 φάουλ μέσο όρο και 2 κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, ήταν αυτός που σφύριξε και το παιχνίδι της Πορτογαλίας στο οποίο ηττήθηκε από τη Νότια Κορέα.

Αγγλία – Γαλλία

Την αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας με τη Γαλλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ θα τη σφυρίξει ο έμπειρος Βραζιλιάνος Γουίλτον Σαμπάιο. Δείχνει περίπου 4 κάρτες ανά παιχνίδι και δεν είναι τόσο πεναλτάκιας καθώς έχει ένα μέσο όρο 0,3 ανά παιχνίδι. Αρκετά χαμηλό. Ωστόσο, δεν τον λες και καρτάκια. Σφυρίζει το 4ο (!) του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ καθώς έχει διευθύνει και τα Ολλανδία–Σενεγάλη αλλά και Πολωνία–Σαουδική Αραβία, έχοντας 29,5 φάουλ μέσο όρο και 4 κίτρινες κάρτες ενώ είχε και 1 πέναλτι στο δεύτερο παιχνίδι. Ωστόσο, το τελευταίο μεταξύ Ολλανδίας και ΗΠΑ είχε μόλις 15 φάουλ και 2 κίτρινες κάρτες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις