Για μια θέση στα προημιτελικά στο 2.40

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ με κόρνερ, γκολ και... άλλα στο απογευματινό ματς του προγράμματος έχει στη στήλη του ο #Makrakis...

Μπροστά μας έχουμε την δεύτερη ημέρα των Προημιτελικών του Μουντιάλ. Μια διοργάνωση η οποία είναι δύσκολη σε προγνωστικά και αυτός είναι ο λόγος που τα λέμε για μόλις δεύτερη φορά κατά την διάρκειά της. Μαρόκο – Πορτογαλία και Αγγλία – Γαλλία οι σημερινές ματσάρες. Αφήνω εκτός την βραδινή «τιτανομαχία» και πάμε να δούμε προγνωστικά Μουντιάλ από το παιχνίδια Ευρώπης εναντίον Αφρικής.

Ο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο, αλλά αντιδράσεις δεν υπήρξαν αφού η ομάδα του «σκόρπισε» την Ελβετία με 6-1 με την καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει ομάδα στο φετινό Παγκόσμιο. Το Μαρόκο νίκησε το «ποδόσφαιρο» της Ισπανίας και προκρίθηκε δίκαια στους «8». Η έκπληξη έχει ήδη γίνει, όμως διψάνε για περισσότερα.

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσει ο Ρεγκραγκί. Οργανωμένη άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε όλο το τουρνουά οι Μαροκινοί έχουν κερδίσει μόλις τρία κόρνερ. Με τους Ισπανούς δεν κέρδισαν κανένα. Το under 2,5 κόρνερ των Μαροκινών βρίσκεται στο 2.40 και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά Μουντιάλ.

Δεν περιμένω μεγάλο σκορ στο παιχνίδι, δεν θα το επιτρέψει το Μαρόκο. Παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι είναι εξαιρετικοί φέτος και με ουσία, όχι όπως οι γείτονές τους. Ακόμη και να παιχτεί ενδεχόμενη παράταση δεν πιστεύω πως θα αντέξουν οι Άραβες. Το είδαμε εξάλλου και στο προηγούμενο παιχνίδι που σχεδόν όλες οι αλλαγές του Ρεγκραγκί ήταν λόγω κούρασης. Πρόκριση Πορτογάλων μαζί με under 2,5 γκολ παίζει στο 2.35.

Θα κλείσουμε με μια αναμέτρηση μεταξύ παικτών ίδιας ομάδας. Ο Ζοάο Φέλιξ ξεκινάει βασικός, ο Λεάο χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα παιχνίδια αλλά από τον πάγκο. Το να έχει περισσότερες προσπάθειες για γκολ ο επιθετικός της Ατλέτικο από τον συμπαίκτη του βρίσκεται στον διπλασιασμό. Αν υποθέσουμε πως ο Φέλιξ θα ξεκινήσει βασικός αξίζει το ποντάρισμά μας.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Μαρόκο - Πορτογαλία
Μαρόκο under 2,5 κόρνερ
2.40
BET: 25 units
Combo
17:00
Μαρόκο - Πορτογαλία
Πρόκριση Πορτογαλία & under 2,5
2.35
BET: 25 units
Ειδικό
17:00
Μαρόκο - Πορτογαλία
H2H προσπάθειες για γκολ Φέλιξ vs Λεάο: Νικητής Φέλιξ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις