Ριμπάουντ, ριμπάουντ… διπλασιασμού

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Αξία στα ριμπάουντ ξεχωρίζει από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς, επιστρέφουμε σήμερα με προγνωστικά NBA. Μία από τις καλύτερες αγωνιστικές ημέρες σήμερα, με αρκετά ντέρμπι και φοβερά ματσαρίσματα. Πάμε να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες επιλογές από την αντίπερα όχθη.

Προγνωστικά NBA: Σάρλοτ Χόρνετς – Νιου Γιορκ Νικς

Πρώτη μας στάση για σήμερα το «Σπέκτρουμ Σέντερ», σπίτι των Σάρλοτ Χόρνετς. Η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή της εικόνα. Οι απανωτοί τραυματισμοί του ηγέτη της ΛαΜέλο Μπολ, καθώς και τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας, έχουν εμφανή επίδραση στην αγωνιστική τους κατάσταση. Είναι η τρίτη πιο άστοχη ομάδα στη λίγκα με 44.7%, ενώ είναι τρίτη στα σουτ που επιχειρεί με 92.5 προσπάθειες ανά αγώνα.

Έχοντας μόνο έναν παίκτη που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την μπάλα στον αέρα, τον Μέισον Πλάμλι, δίνουν την ευκαιρία για πολλά ριμπάουντ στους αντιπάλους τους. Συνυπολογίζοντας αυτά τα δύο επιβεβαιώνουμε, η τρίτη χειρότερη επίδοση με 46.2 ριμπάουντ των αντιπάλων τους φαντάζει δικαιολογημένη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι Νικς, εδώ και μερικούς αγώνες έχουν και πάλι διαθέσιμο για πλήρη συμμετοχή τον Μιτσελ Ρόμπινσον. Ο οποίος βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό και δείχνει να επιστρέφει στις περσινές του καλές εμφανίσεις. Μπορεί το όριο του σήμερα, να είναι ψηλότερα από τους προηγούμενους αγώνες και αρκετά πιο ψηλά από το μέσο όρο του. Όμως αν οι Χόρνετς σουτάρουν όπως συνηθίζουν φέτος, οι εμφανίσεις του με κάνουν να πιστεύω πως θα το επιβεβαιώσει.

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Λος Άντζελες Λέικερς

Επόμενη στάση το «Γουελς Φάργκο Σέντερ», όπου οι Σίξερς υποδέχονται τους Λέικερς. Η ομάδα απ’ το «Ελ Έι» βρίσκεται σε μία δαιμονιώδη ανωδική πορεία. Ο ΛεΜπρον δηλώνει παρών, αλλά έχει αποκτήσει έναν πιο δημιουργικό ρόλο και ο «Έι Ντι» κυριαρχεί κοντά στη ρακέτα. Η βελτιωμένη εικόνα των Λέικερς, σε συνδυασμό με τα τρομακτικά νούμερα στα ριμπάουντ του Ντέιβις έχουν σαν αποτέλεσμα χαμηλωμένα όρια στα ριμπάουντ των Σίξερς. Οι Λέικερς όμως δεν παύουν να σουτάρουν με χαμηλά ποσοστά από την περιφέρεια και έτσι να επιτρέπουν στους αντιπάλους να μαζεύουν 35.3 αμυντικά ριμπάουντ ανά αγώνα, δεύτερη χειρότερη απόδοση στο NBA φέτος. Στο τελευταίο παιχνίδι τον Σίξερς, ο Χάρντεν επέστρεψε και πήρε πλήρη χρόνο συμμετοχής. Σε μία συμπαθητική εμφάνιση μετά από ένα μήνα απουσίας, έδειξε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Σήμερα από τον «Μούσια» αναμένω υψηλά νούμερα σε όλες τις στατικές κατηγορίες.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
02:00
Σάρλοτ Χόρνετς - Νιου Γιορκ Νικς
Μ. Ρόμπινσον over 10.5 ριμπάουντ
2.05
BET: 25 units
Μονό
02:40
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Λος Άντζελες Λέικερς
Τζ. Χάρντεν over 14,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.75
BET: 30 units
Combo
02:40
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Λος Άντζελες Λέικερς
Τζ. Χάρντεν over 17,5 πόντοι & over 6,5 ασίστ & over 4,5 ριμπάουντ
2.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις